Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a PPP-s péniszről?
PPP: pearly penile papules. A makk peremén apró fehér mirigyek vannak körben. Nézzetek meg róla 1-2 képet kérlek, mert ide nem merek linkelni sajnos. Nem nemi betegség és nem is ápolatlanságból fakad, egyszerűen csak ilyen genetikai dolog. Nekem sajnos ilyen van és régen tiniként próbáltam eltávolítani, de nem múltak el. Félek így lefeküdni egy lánnyal, elég ciki. Még a végén azt hiszi, hogy valamilyen nemi betegségem van. Régebbi kérdéseknél olvastam, hogy volt olyan lány akinek még tetszett is ez a barátja péniszén, ezért is írtam ki a kérdést. Hátha más se elutasító vele, vagy más lány is találkozott már a jelenséggel.
Szóval a kérdésem, hogy ti (lányok) találkoztatok már ilyen pénisszel? Mi volt róla a véleményetek és mennyire gyakori dolog ez? Olyanok válaszát is várom akiknek ilyen van, az ő tapasztalataik is érdekesek.
Nem mondom, hogy különösebben gusztusos, de mivel nem tehetsz róla nem üldöznélek el.
Annyi, hogy szerintem jobb erről előre szólni a partnernek. Én legalábbis örülnék, ha tudnék róla, fel lennék készülve rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!