Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszinte lányok! Mi a véleménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte lányok! Mi a véleményetek egy kis péniszről? (12-13 centis)

Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok kis méretű partnerrel?

2020. jún. 2. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
🤭
2020. jún. 2. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Átlagos. Voltam ekkora mérettel kb. Jó volt a szex.
2020. jún. 2. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Volt ekkorával dolgom, nem volt baj a szexszel, élveztem és orgazmusom is volt, szóval nincs jelentősége -számomra legalábbis.

De ha választhatok, akkor a nagyobb péniszt preferálom.

2020. jún. 2. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Ez az átlag, akármit is olvasol itt össze.

És nekem pl ez a tökéletes, mert én is átlagos hüvellyel vagyok megáldva.

2020. jún. 2. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Nekem kicsi. Pedig szűk vagyok. Szeretem erősebben érezni magamban a férfit,még ha fáj is nehány pózban. Plusz 2 gyereket tervezek, 2 szülés után jól jön a nagy méret. Őszinte voltam.

31/n

2020. jún. 2. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Megfelelő lenne, volt is ekkorával dolgom.

Nekem speciel egyáltalán nincs hüvelyi orgazmusom, nálam a legfontosabb hogy csiklói úton eljuttassanak a csúcsra. Az a srác minden aktus alatt kinyalt 2x. Nagyon jó volt. 🤩

2020. jún. 2. 20:02
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

6os

Az,hogy egy férfi mennyire figyel a nőre,nem méretfüggő. Nekem sincs hüvelyim, a párom megis mindig gondoskodik rólam. ;)

2020. jún. 2. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
7. Persze, nem azért mondom, csak hogy nekem eleve emiatt nem fontos a méret. És mivel sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, így talán sok nőnek úgyszintén nem olyan fontos.
2020. jún. 2. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kis méret.
2020. jún. 2. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A 13 nem kis méret, hanem átlag. Ha ügyesen használod teljesen rendben van, ha meg önző, balfék módon akkor meg tökmindegy mekkora a méreted sz...r leszel az ágyban.
2020. jún. 2. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!