Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedülálló nőként gyermeket szeretnék hol találnék rá férfi alanyt?
Ha az anya nem nyujt be keresetett a gyerektartas vegett akkor nem kell fizetnie a pasinak.
Nem jar automatikusan a gyt a nonek.
21: Erre te is pontosan tudod a választ!
Erre soha nem is volt és nem is lesz garancia, erre senki nem tud neked garanciát adni.
Értem én, hogy a sok hülye szex reményében megy és "megcsinálja" mondván a nő mindent megígért mert jól keresett...stb.
Ma semmi nem biztos, mi van akkor ha megszűnik/sz@rba kerül a munkahely miközben otthon van a gyerekkel? Kevés lesz a bevétel?
Ki garantálja, hogy soha semmi módon nem fog felkutatni?
Névtelenül?
Ne vicceljetek, ilyen nincs!
Ahogy felvetted a nővel a kapcsolatot, vége is névtelenségnek!
Ha itt írsz rá nyugodtan ki is adhatod a nevedet, címedet, telefonszámodat mert innen 5 évig nem törlik a logokat. Telefon és számcsere ugyan ez, még csak proxyt sem tudsz használni, egyszerűen a mai világban a névtelenséget nem tudod megoldani.
És innetől kezdve buktál is!
Ez így van, ha a nő akarja, de az én ismerőseim, nem is akarják az apát semmilyen szinte, gyerektartást se akarnak.
10. De lehet.
Unokahúgom terhes lett, míg Németországban dolgozott, aztán hazajött. Egy buliban töcskölt egy teljesen ismeretlen fazonnal, a nevét sem tudta.
A gyerek anyakönyvi kivonatába képzelt apa van bejegyezve, már 6 èves.
Az apát akkor látta először és utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!