Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedülálló nőként gyermeket szeretnék hol találnék rá férfi alanyt?
Figyelt kérdés
Csak szexelnénk addig ameddig nem sikerül a baba. Név nélkül stb :)2021. jún. 29. 12:04
1/26 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy a férfi nem mentesül a gyerektartás alól, hiába mondod most ezt, aztán később meggondolod magad.
2/26 anonim válasza:
A spermabankban.
Ez a kérdés nem komoly, pont itt gyakorin, ugye?
3/26 anonim válasza:
Azt csak akkor tudod megvalósítani ha papír van róla lefektetve,hogy a későbbi problémák elkerülhetőek legyenek….
4/26 anonim válasza:
Hát ilyet szerintem nem találsz.
Gondold el , te bele mennél abba hogy lenne gyereked és aztán soha többé nme látnád???
Hidd el a legtöbb férfi is érző lélek, sőt egyesek még erősebben ragaszkodnak a gyerekhez mint a nők, mégh ezt a nők nem akarják elismerni vagy tudomásul venni.
5/26 anonim válasza:
#1-es. Hogy fizetne gyerektartast, ha a nő nem tud róla semmit? Amúgy a ferfi lemondhat teljesen a gyerekről, és akkor sem kell fizetnie.
6/26 A kérdező kommentje:
De komoly.. Most ment tönkre 5 éves kapcsolatom, mert párom még nem akart gyereket.. Én viszont már nagyon szeretnék.
Úgy értem a férfivel nem ismernénk egymást, pl hotelben lenne a légyott, így nem tudnám ki az apa, ő sem hogy én ki vagyok :)
2021. jún. 29. 12:08
7/26 anonim válasza:
Hát, itt biztos sok kiéhezett szűz fiúcska fog jelentkezni privátban, majd nem győzhetsz válogatni...
8/26 anonim válasza:
5: nyilván kinyomozható, meglennének az üzenetváltások stb.
És nem mondhatsz le róla, hogy ne kelljen gyerektartást fizetni.
10/26 anonim válasza:
Ilyet nem lehet, hogy ismeretlen és nem fizet. A törvények a gyereket védik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!