Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egyedülálló nőként gyermeke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyedülálló nőként gyermeket szeretnék hol találnék rá férfi alanyt?

Figyelt kérdés
Csak szexelnénk addig ameddig nem sikerül a baba. Név nélkül stb :)

2021. jún. 29. 12:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 29. 12:27
 12/26 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is az a legjárhatóbb út ha papírt írtok, hogy teherbe esés esetén lemondasz minden követelésről a férfi felé. Oké, nyilván így megtudjátok egymás nevét, de szerintem nem, oszt nem szoroz, ha tényleg komolyan gondoljátok, hogy csak ennyi a dolog.
2021. jún. 29. 12:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Csináljuk azt, hogy kiválasztasz 10 gyakorist és mind átmegyünk rajtad. Akkor már kérdéses, hogy ki az apa. :3

Sőőőt előtte le is itatunk, hogy minden frankó legyen. Ez így elfogadható nem?

2021. jún. 29. 12:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy értem a férfivel nem ismernénk egymást, pl hotelben lenne a légyott, így nem tudnám ki az apa, ő sem hogy én ki vagyok :)"

Szerintem azért nézd meg hogy jó gént válassz, intelligens férfitól.

2021. jún. 29. 13:01
 15/26 anonim ***** válasza:
24%

Volt már ilyen, sőt olyan hím is aki direkt ilyet vállalt, többet is

Szóval biztos lesz rá jelentkező :)

2021. jún. 29. 13:02
 16/26 anonim ***** válasza:
62%

Sehol. Erre van a spermadonor.

Az ilyen férfinek mindig joga lesz a gyerekedhez, komolyan ezt akarod? Ő meg tuti nem akar majd egy gyerektartásos hisztit, bár Magyarországon kb. lehetetlen behajtatni

2021. jún. 29. 13:25
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
Ja persze, mindegy, hogy milyen genetikai adottságok öröklődnek majd, mindegy a származás, a gyerek meg apakép nélkül nő majd fel... Nem létezik olyan nő, aki ennyire érzéketlen.
2021. jún. 29. 13:50
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

A sok idiótának itt a kommentekben üzenném, hogy semmiféle szerződéssel nem lehet lemondani a gyerekről. Ilyen nincs, nem létezik. Akkor a gyerekek felének nem lenne apja és biztos anyagi háttere, ha csak úgy le lehetne mondani róluk. A törvény nagyon szigorú ilyen tekintetben, ha nem is szeretné látni soha a gyereket, akkor is gyerektartás követelhető tőle. Persze ha az anya soha nem keresi fel ezek után és nem ő van anyakönyvben megjelölve apának, akkor nyilván törvényesen nem ő az apa, ilyenkor ha úgymond ismeretlen az apa, az anyakönyvbe 'képzelt apa' kerül be.

Viszont te nőként bármikor felkeresheted a valódi apát, bármikor követelhetsz gyerektartást (ennek nyilván az a feltétele, hogy az apa elismerje a gyereket vagy a bíróság állapítsa meg az apaságot bizonyítékok alapján).

Figyelj szerintem egyáltalán nem jó ötlet ez, amit kitaláltál, még akkor sem, ha előre megmondod a pasinak, hogy te bizonx gyereket akarsz tőle (ugye elmondanád?). Eleve semmit nem tudsz az ember genetikájáról, személyiségéről. Ha már úgymond random embert akarsz apának, én a helyedben biztos 'jó minőségű' spermát választanék. Van egy halom öröklődő betegség és bizonyos személyiségjellegek is öröklődhetnek. Tehát lehet úgy is erőszakosabb, idegesebb, addikcióra hajlamos stb a gyerek, hogy egy percig se nevelte az apja. A külső adottságok öröklődéséről meg ne is beszéljek:D

Meg akkor ott vannak még a nemi betegségek. Gumi nélkül dugni egy idegennel, aki jelentkezik arra, hogx majd teherbe rak, az szerintem kiemelt rizikó. Tekintve hogy elég felelőtlen lehet az ilyen ember és ki tudja mit szedsz össze. Vannak nemi betegségek, amiket a gyereked is örökölhet...

A helyedben sokkal jobban átgondolnám ezt. Nem tudom hány éves vagy, de vannak idősebb korosztályban férfiak, akik meg pont gyerekre vágynának valakitől, simán megismerkedhetsz ilyennel is, de végső esetben is inkább hivatalos eljárás keretében választanék donort. Mellesleg az a férfi, akinek 2-nék több agysejtje van nem megy bele abba, amit tervezel. Aki meg belemegy, az olyan semmirekellő felelőtlen buta alak, hogy attól én biztos nem akarnék gyereket...

24N

2021. jún. 29. 13:55
 19/26 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon könnyű így férfit találni, legyetek névtelenek, és mindenkivel csak egyszer próbáld amíg összejön.

Nagyon sok nő ismerősöm lett így anyuka, és boldogabbak sokkal mint gyerek nélkül.

2021. jún. 29. 14:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így működik!

Nagy hülye aki ebbe belemegy!

Volt hasonló eset egy ismerősömmel, simán megtalálták pedig szórakozó helyen, teljesen név nélkül ment az egész!

Keményen fizeti a gyerektartást, ami mára nem kevés.

Még csak kibújni sem lehet alóla akkor sem ha nem bejelentve dolgozol!

(Állam megelőlegezi, és úgy behajtja, hogy a lábaitok nem éri a földet!)

2021. jún. 29. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!