Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha 25 évesen is szűz vagyok még akkor már az is maradok?
Jöttem már be lányoknak, külsőm rendben van, sőt leginkább szép csajoknak és emiatt elbizonytalanodtam hogy kevés lennék nekik. Persze nem sok ilyen volt, mert nem nagyon járok sehova. Szóval ha bátor lennék meg lenne hova mennem úgy lehetne valami, bár én inkább tartós kapcsolatot szeretnék.
De ennyi idősen is szűznek lenni...
Nem hiszem, hogy az maradsz, az a tapasztalatom, hogy nem zavarja ez a nőket, legalábbis beszéltem már néhánnyal, és ha valakinek igazán bejössz és szeretne veled komoly kapcsolatot, akkor ki fogja bírni azt az első 1-2 alkalmat, amíg nem tudod, mit kell csinálni, aztán meg majd belejössz.
Mellesleg én is hasonló cipőben járok, 24 évesen, de nekem nincs akkora mázlim, hogy jó külsővel áldott volna meg a sors, szóval ez így is fog maradni, úgy érzem. De engem nem zavar, amúgy sem akartam elveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!