Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy örökre szűz maradok?
Mindig is olyan elérhetetlennek tartottam a lányokat. Hihetetlen lenne ha engem megszeretne egy lány, el sem tudom képzelni hogy milyen érzés lehet amikor hozzá érek egy lány testéhez, meg a szexet sem...
Szerintem én sosem fogom megtudni hogy milyen szexelni, meg milyen ha barátnőm van.
Nem vonzódnak hozzám a lányok.
Prosti nem izgat, csak barátnő.
Kérdező!
Tekintsd áldásnak a helyzeted! Mivel nem jössz be a nőkenk, így nem fognak kihasználni, átverni, megcsalni stb.
Nem vonzódnak hozzád a lányok?
Vonzódj hozzájuk te! Úgy, hogy keresed a társaságukat, elegyedj velük szóba, barátaiddal járj bulizni, ekkor figyeld meg, hogyan kezdenek a lányoknál ezek a barátaid.
Légy aktív az ismerkedésben!
Kérdező ne bándd!
Egy ideig engem is zavart az egyedüllét de miután az összes haverom elhagyta már a felesége (fél házat kocsit magával véve).
Rájöttem ez egy áldás mármint a szabadság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!