Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy örökre szűz maradok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy örökre szűz maradok?

Figyelt kérdés

Mindig is olyan elérhetetlennek tartottam a lányokat. Hihetetlen lenne ha engem megszeretne egy lány, el sem tudom képzelni hogy milyen érzés lehet amikor hozzá érek egy lány testéhez, meg a szexet sem...

Szerintem én sosem fogom megtudni hogy milyen szexelni, meg milyen ha barátnőm van.

Nem vonzódnak hozzám a lányok.

Prosti nem izgat, csak barátnő.

2020. márc. 8. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2020. márc. 8. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az önsajnálat jobban távolabb tartja a nőket, mint a jövőkép nélküli csóró igénytelen hűtlen pasik...
2020. márc. 8. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2020. márc. 8. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tekintsd áldásnak a helyzeted! Mivel nem jössz be a nőkenk, így nem fognak kihasználni, átverni, megcsalni stb.

2020. márc. 8. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha sajnáltatod magad és önbizalomhiányos vagy akkor nem sok jóra számíthatsz. Szedd össze magad, mert ez igy siralmas.
2020. márc. 8. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem vonzódnak hozzád a lányok?

Vonzódj hozzájuk te! Úgy, hogy keresed a társaságukat, elegyedj velük szóba, barátaiddal járj bulizni, ekkor figyeld meg, hogyan kezdenek a lányoknál ezek a barátaid.

Légy aktív az ismerkedésben!

2020. márc. 8. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne bándd!

Egy ideig engem is zavart az egyedüllét de miután az összes haverom elhagyta már a felesége (fél házat kocsit magával véve).

Rájöttem ez egy áldás mármint a szabadság.

2020. márc. 8. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahogyan már írta valaki itt gyakorin, a nagy számok törvényei alapján, kell lennie olyanoknak is, akiknek nem jut nő. Nyugi, én is ilyen vagyok, lassan 29 leszek, és szintén szűz. De az én esetemben mindig is az volt, hogy lehetőség rengeteg volt, én direkt nem éltem vele. Mert vagyok legalább annyira őszinte, hogy felvállalom, nekem nem kell kapcsolat, egyszerűen képtelen lennék rá. Ja és alkalmira szintén nem vagyok vevő. Úgy vagyok vele, vagy normálisan, vagy sehogy. Ebből fakad sokaknál a kifogás. Nem tudom elképzelni milyen ocsmány kellene legyél, hogy a személyiségeddel egy nőt sem tudsz megfogni. Ismerd be, hogy egyszerűen annyi a bajod, hogy egy párkapcsolatnak, nővel való együttlétnek olyanok a feltételei, amit te nem vagy hajlandó bevállalni, ami a te elvárásaiddal szembe megy. Tehát ki kellene másznod a megszokott életviteledből, esetleg komfortzónádból. Ne haragudj, de olyan utolsó, lezüllött, igénytelen csávóknak jutnak nők, hogy hihetetlen. Ha neked nem jut, annak előbb lesz más oka, mint az, hogy tényleg senkinek nem kellesz. Vagy nem is próbálkozol, vagy nem eleget. Inkább ismerd be, hogy elérhetőek, csak olyan feltételekkel, amik nem fűlenek a fogadhoz. Én legalább ezt felvállaltam, mert ez az igazság. Már akkor könnyebb, ha úgy fogod fel, hogy a lehetőséged meg lenne rá bármikor, csak most éppen nem akarod, nincs kedved hozzá.
2020. márc. 8. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!