Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké szűz maradok, ha csak itt gyakorin ismerkedem?
Figyelt kérdés
Nem tudok máshol nyitni. Fb-on is jelölgetek lányokat, de törölnek.
25F
2019. dec. 6. 19:02
1/8 anonim válasza:
3 lánnyal szexeltem és többel találkoztam innen
(szex még 2-3-al lehetett volna)
26F
2/8 anonim válasza:
Nem te lennél sztem az első, akinek összejön innen egy jó kamaty. Szóval nem lehetetlen a dolog, de azért jobban jársz, ha kimész a valóvilágba a hús vér nők közé! Sok sikert! ;)
4/8 Noren1989 válasza:
Nekem 2,kapcsolatom volt innen, persze keksz is volt...
5/8 anonim válasza:
Minden macsó ide írogat 0-24-ben. Hiszi a piszi.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom kinek hogy megy az ismerkedés itt vagy a neten bárhol, de nekem nem sikerül senkivel megismerkedni, és találkozni is, nem hogy szex legyen belőle!
7/8 anonim válasza:
Nekem netes sikerem egyáltalán nincs, GyK-n mondjuk nem is próbáltam.
Egyszer egy netes társkeresőn sokat beszélgettem egy lánnyal, annyira egymásra hangolódtunk, h szinte beleszerettem. Aztán küldött fotót. Na az egy hidegzuhannyal felért. Azóta kerülöm a látatlanban történő ismerkedést.
(A való világban viszont időnként vannak sikereim)
8/8 anonim válasza:
Aki férfi, legyen férfi és ismerkedjen valóságban.
Az ilyen oldalakon amúgy is túlnyomó többségben pasik járnak, szóval hacsak nem akarsz pasikat felcsípni jobban teszed ha becsukod ezt az oldalt, és a való világ felé tekintesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!