Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszavarratom a szűzhártyámat, akkor újra szűz maradok?
Figyelt kérdés
Nektek fontos, hogy a lány szűz legyen? Miért fizetnek ezért az emberek?2021. jan. 11. 23:52
A kérdező szavazást indított:
Szerintem jobb, ha szűz a párom...
Mindegy, csak vérezzen!
Nem jelent semmit ez az állapot!
Egyéb.
29 szavazat
2/10 anonim válasza:
Még ma is sok beteg ember él a bolygón. Remélem a vakcina tényleg dns-t módosít és agyat növesztenek vele.
3/10 anonim válasza:
Tényleg nem szeretnélek megbántani, de aki ilyet, az annyit is ér.
5/10 anonim válasza:
3. Azért az elég nyilvánvaló, hogy nem a kérdezőről szól a kérdés.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Amiből egy van, abból nincs még egy. Isten előtt, nem változtat a tényen.😩
8/10 anonim válasza:
Hát te szó szerint fogyatékos vagy
9/10 Williamspear válasza:
Én megpróbáltam visszavarrni a permetező szűrőjét, de most is átereszt ☝️
10/10 anonim válasza:
Ha átmegy a fél világ egy lányon, akkor nem lesz szűz. De akkor is az marad, ha utána bemegy egy szobába és valamit ott varrogat, aztán meg kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!