Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent a beleegyezési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a beleegyezési korhatár?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 15:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem történt még semmi és nem is terveztem még lefeküdni vele. Viszont már szóba jött. Az, hogy írásba beszéltem vele erről, egy 14 évessel abból semi gondom nem lehet igaz? Köszönöm a válaszokat. Várni fogok még az együttléttel, viszont nem fogom elhagyni. Szeretem őt
2021. jún. 28. 16:55
 22/27 A kérdező kommentje:

#20as tudtommal ez az oldal ezért van és szeretem, hihetsz akármit.

Ne haragudj hogy azért nem szeretnék semmi törvénybe ütközőt tenni.

2021. jún. 28. 16:59
 23/27 anonim ***** válasza:
ÁLLJATOK MÁR LE könyörgöm. Miért kell ezt minden nap 3x megkérdezni???
2021. jún. 28. 16:59
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
De már abból is lehet. Olvasd el alaposabban. Ha csak szóba hozod már megszívtad haver. Sok ótvar, ravasz liba van ebben a világban, legyél óvatos. Mindig így indul, hogy szeretjük egymást, dúl a láv. Aztán meg jön a sértődés, csalódás. A bíróságon neki fognak hinni, nem neked. Nem ér ennyit az egész. És jobb is egy tapasztalt libával a baszás.
2021. jún. 28. 17:01
 25/27 A kérdező kommentje:
Már van 14 éves és ha ő kezdeményez és írásba is van bizonyíték róla, miert szívnék? Sok az okos
2021. jún. 28. 18:08
 26/27 A kérdező kommentje:
Valaki aki normális, tényleg bajom lehet belőle??
2021. jún. 28. 18:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Írásos bizonyítékot kértél a barátnődtől?
2021. jún. 28. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!