Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális tevékenységet, vagy más, erotikus tartalmú pld BDSM időtöltést csak minden érintett, résztvevő fél beleegyezésével lehet törvényesen "elkövetni".
Beleegyezni viszont hivatalosan csak bizonyos kor fölött lehet. Bárhogy nyilatkozik, a beleegyezési korhatár alatt semmi nem számít hivatalos, törvényes beleegyezésnek.
Például hiába iratod alá egy 12 évessel, hogy szépen megkérted orális szexre, amibe ő csillogó szemmel, örömmel beleegyezett. Ha nem érte el a korhatárt, akkor hivatalosan nem egyezHETett bele.
Nincsen, kölcsönös a vonzalom. Meg persze erőszakot semmilyen korba nem lehet alkalmazni. Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Ez érdekelt, hogy engem elővehetnek e emiatt.
Ezek szerint nem. Akkor biztosan rendben van igaz?
Jogilag rendben van.
Az más kérdés, hogy az a bizonyos 14 éves mennyire érett erre mind testileg mind felkészülve erre lelkileg.
Én nem egy 15-6 évessel találkoztam, akikben 0 volt a nőiesség, még gyermeki testük volt. Én erre viszont simán azt mondom pedofília, ha valaki direktbe csak ezen testre bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!