Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopás közben szeretitek, ha a srác fogja a hajatokat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 23:28
2/16 anonim válasza:
Ahogy a pasi akarja. Azért orálozok, hogy a pasinak jó legyen. Tehát a teljes irányítást rábízom.
3/16 anonim válasza:
Ha a hajamat fogja azzal semmi gond, de viszont a fejemet ne tolja rá nagyon.
4/16 anonim válasza:
Én jobban szeretem ha közbe a férfi irányít, szóval semmi bajom vele ha fogja, sőt szeretem is. Ha orálozok akkor azt miatta teszem úgyis.
5/16 anonim válasza:
Szeretem. Főleg ha ráhúz ... de csak bizonyos határokig.
7/16 anonim válasza:
Imádom ha a hajammal játszik... csók közben, orálnál, aktus közben...
8/16 anonim válasza:
Azt igen, de szeretem ha hagy a saját ritmusomban mozogni és maximum ő mozog pluszba, nem engem mozgat, vagy nyomja rá a fejem.
9/16 anonim válasza:
Nalam tilos. Engem nem iranyitunk. Jol csinalom, de lekezelo macsozas kizarva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!