Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Győzne nálatok ilyen esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzne nálatok ilyen esetben a szerelem és továbbra is fenntartanátok az érdeklődéseteket az adott személy iránt?

Figyelt kérdés
Valami olyan külső genitális jegye lenne ami abszolút nem jön be, sőt mi több kifejezetten taszít. Ilyen pl nálam a hatalmas parizer mellbimbó, hogy egy példát mondjak.
2021. jún. 26. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha valami taszít a másikon, akkor hogy lehet szerelmesnek lenni. Ha meg szerelmes vagy bele akkor csak nem taszít, hanem elfogadod, hogy olyan.
2021. jún. 26. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ
2021. jún. 26. 14:48
 3/9 A kérdező kommentje:
a mellbimbóját pl nem látod amíg nem fekszel le vele, így értettem a kérdést. Vagy pl a puncija totál nem jön be, avagy a farka
2021. jún. 26. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Mert van olyan hogy bejon a puncija?

Nem értelek

2021. jún. 26. 14:57
 5/9 zol56 ***** válasza:

Volt ilyen.

Sajnos be kellett látni, hogy nem működik.

2021. jún. 26. 15:02
 6/9 A kérdező kommentje:
neked minden punci ugyanolyan ? nekem például nem, ha akkora nagyajkai lennének, mint amekkora a petyhüdt péniszem, akkor jó eséllyel nem akarnék tőle semmit
2021. jún. 26. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
A hatalmas parízer bimbóudvart például imádom. Punciból is láttam már párat, mindért meg voltam őrülve. Szeretem a nőket, ez van. Ha már az ágyig eljutok és az ápoltság rendben van akkor ott már nem tudok elképzelni a külsőt tekintve olyan dolgot amitől kiábrándulnék a nőben.
2021. jún. 26. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:

"ha akkora nagyajkai lennének, mint amekkora a petyhüdt péniszem"

Nem kevered véletlenül a kisajkakkal vagy a csiklóval?

2021. jún. 26. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:

"Akkor jó eséllyel nem akarnék tőle semmit"

De a kérdésben benne van, hogy szerelmes vagy, tehát igenis akarsz tőle valamit. Vagy a szerelmet számodra egy ilyen ki tudja oltani? Ha igen, akkor van egy rossz hírem: Te még soha nem voltál szerelmes.

2021. jún. 26. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!