Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az ami felkelti az érdeklődésetek egy fiú felé, akit interneten ismertetek meg, de még nem ismeritek igazán? Fiúk! Bevállt módszerek?
Küldj neki padlizsán emojit.
17/F
Én így ismertem meg az egyik barátomat, de mi tényleg csak barátkoz(t)unk.
Én írtam rá, először csak az alap dolgokról beszélgettünk, hogy hány évesek vagyunk, hova járunk iskolába, család, zenei ízlés stb. Aztán a többi magától jött.
Viszont ne úgy kérdezgesd, hogy felteszel egy kérdést, aztán ha arra választ kaptál jön a következő. Nem vallatás ez. Próbáld te is kifejteni a dolgokat, ő is ki fogja így (remélhetőleg). ÉS! Legyen saját véleményed! Nagyon fontos. Ne hagyd rá semmit, hogy te is ugyan úgy gondolod, csak, mert azt akarod, hogy megegyezzen a véleményetek. Ez nem erről szól.
Valamint, ha elég nyilvánvaló jelzéseket ad, hogy nem jössz be neki, akkor vedd az adást, ne erőltesd, ne mesélj bele nemlétező dolgokat, mert azzal csak mégjobban rontasz a helyzeten.
Egyébként mióta "beszéltek"?
Vannak "játékok" is, amikkel lehet ismerkedni, nekem ezek nagyom tetszettek, bár sosem sikerült kipróbálni őket. Ilyen pl a 3 dolgot mondj, ami arról szól, hogy mind a ketten mondtok felváltva 3-3 állítást magatokról, bármivel kapcsolatban. Esetleg felváltva kérdezitek egymást bármiről, amire muszáj válaszolnotok, különben meg kell csinálnia valamit. Biztos vannak még más ilyenek is, én most ennyit tudok hirtelen.
Ja, és semmiféle képpen ne küldj neki padlizsánt! Ezzel az erővel, akár dickpicet is küldhetnél.
Ui.:#2 Mi az, hogy a csaj nem érdemli meg őt, ha nem akar elmenni vele sehova? Lehet, hogy egyszerűen csak nem szimpatikus neki. Ez senkinek nem a hibája, nehogy már a lány legyen a hibás, mert nem akar vele lenni!
17/l
Én is igy ismerkedtem meg a jelenlegi barátommal.Először nekem egyáltalán nem tetszett úgy az illető, hogy szerelmes legyek, de egyre többet beszélgettünk (persze volt hogy csak felszines témákról, de sokszor éjszakába nyúlóan mély témákról is) és végül elhivott, hogy találkozzunk. Nekem onnatól nem volt kérdés, hogy szeretnék-e vele lenni. Szerintem minden lánynak fontos a személyes találkozó és a kontaktus. Nálam biztosan bevált. Ne erőltess semmit, amit ő nem akar és csak legyél önmagad!!:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!