Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti vesztettétek el érdeklödéseteket egy nö iránt, ilyen esetben?
Ha egy nö nem igazan hiszi el , hogy tetszik nektek , hiaba mondjátok , ö mondja hogy szerinte volt baratnöt jobban szerettétek .
És tudjatok hogy van igazsag abban amit mond .
Szánalmas egy nö ilyenkor ?
Szánalmas.
Majd én tudom, hogy kit miért választok és mi a jó nekem. Ha folyamatosan el kell cseszni a kedvem, hogy élvezzem, amit én jónak tartok a szaros önbizalomhiány miatt, akkor lelépek.
Nem is értem, hogy az első két válaszoló milyen kérdést olvasott :).
A te kommunikációddal nem biztos, hogy minden nőt meg tudsz győzni arról, ha szereted (ha egyáltalán szereted). Ha nagyon csendes, egy-két mondatos csávó vagy, akkor szintén nagyon csendes nőkkel érdemes ismerkedni, náluk lesz sikered.
"...van igazság abban amit mond" - ezek szerint a nő jól érzi? Vagy ezt egy nő írta ki és annyira kicsi az önbizalma, hogy úgy véli, van igazság abban, amitől tart? Vagy ezt a férfi mondja? Nem mindegy.
Én tudom azt, hogy volt olyan párom, aki mellett királynőnek éreztem magam és volt olyan, aki mellett a végén már tükörbe se tudtam nézni. És nem, nem én voltam a hibás.
azt írod van igazság abban, amit mond
tehát akkor jól érzi, hogy az előző barátnődet jobban szeretted és ezért még ő a szánalmas?
Hadd fordítsam le a kérdést. Adott a nő, aki egy önbizalomhiányos, önképzavaros manipulátor. Adott a férfi, akinek mindezek ellére mégis tetszik a nő. Viszont mondhat a férfi bármit, a nő nem hiszi el egy szavát se, mert már előre kitalálta a kis fejében, hogy a férfi biztos csak hazudik és biztos az exét szereti. A férfi hiába akarja meggyőzni, a nő akkor se hisz neki.
Mégis mi ez, ha nem szánalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!