Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti vesztettétek el érdeklödéseteket egy nö iránt, ilyen esetben?
Ha egy nö nem igazan hiszi el , hogy tetszik nektek , hiaba mondjátok , ö mondja hogy szerinte volt baratnöt jobban szerettétek .
És tudjatok hogy van igazsag abban amit mond .
Szánalmas egy nö ilyenkor ?
gratula :D e/3 :D amúgy a nő az hosszú ő :D
a jelenlegi párom is önbizalom hiányos rossz önértékelésű volt én voltam neki az első aminek nagyon örülök mert nekem is ő volt az első és amúgy qurva jól néz ki! valamiért azt vettem észre hogy a szebb lányoknak rosszabb az önbizalmuk mint az átlagos vagy kevésbé szebb lányoknak... :S (durva)
a lényeg ő is mindig kérdezte tőlem amikor mondtam neki hogy mennyire szép mennyire csinos mindig kérdezte "tényleg?" de azzal a sokkolt arcával is... meg hogy csak udvariaskodok meg hogy smink meg minden oké... le vettetem vele a sminket (nagy nehezen...) azt mondtam neki így még szebb vagy (és az a durva hogy tényleg így éreztem...) a lényeg van egy csomó ilyen lány mint te meg a barátnőm
és aki tényleg szeret és tetszel neki az nem fogja megunni az csak még többször fogja mondani! és a igen királynőként érzed magad az ilyen férfi mellett!
En kerulni szoktam az oneretekeles zavaros noket. Altalaban egyutt jar egy csomo mas problemaval is. Sosem fogja tudni, hogy mit szeretne, allandoan viaskodik, hogy jol csinal-e mindent stb. Pszichologus, az kell neked, nem parkapcsolat. Az majd csak utana johet, ha keszen allsz ra.
43F
Rokarc jo persze azert 35-ön teljesen más a helyzet de a fiatalok 70-80%-a legyen az fiu lany ebben szenved... és ezt általában a párkapcsolat szokta helyre tenni... visszatérve arra hogy sohasem tud eldönteni semmit... nos nem mindig igaz... az önbizalom hiány és a döntésképtelenség az teljesen más pl az én barátnőm ilyen téren rendkívül makacs személyiség sokszor… és általában képes dönteni mindenről főleg a komolyabb dolgokban...!
Gondolom a kérdező szinten bőven 30 alatt van... (vagyis remélhetőleg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!