Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti a feneketekkel vagy a melletekkel vagytok jobban megelégedve?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 22:07
1/11 anonim válasza:
A fenekemmel vagyok jobban elégedett.
2/11 anonim válasza:
Mellemmel. Fenekem sajnos kicsit nagy.
3/11 anonim válasza:
2es
Az sosem baj, ha a fenék nagy. És ciciből sincs túl nagy.
4/11 anonim válasza:
Egyikkel sem. De a cici az meg egeszen okes.
5/11 anonim válasza:
Fenekemmel. A mellem rühellem. Mondjuk nem kéne utálnom, mert hasznosnak bizonyultak a szoptatáshoz. Viszont nagyon szarul néznek most már ki. Kicsiiiiiiiik
6/11 anonim válasza:
Fenekemmel én is. Az szép nagy, kerek. Cicim pedig pici és kerek. :D
7/11 anonim válasza:
A melleim kifejezetten csúnyák, ami az objektív esztétikai szempontokat illeti. Ezt még az is elismeri, aki felizgul rájuk "a mell az mell" alapon, vagy egyéb okból. A fenekemet sem mondanám tökéletesnek, mert nem edzek rá (meg úgy semmi másra sem), szóval van narancsbőröm, de az legalább kerek, méretben is ideális.
8/11 anonim válasza:
"A melleim kifejezetten csúnyák, ami az objektív esztétikai szempontokat illeti. Ezt még az is elismeri, aki felizgul rájuk "a mell az mell" alapon, vagy egyéb okból."
Szerintem az ilyeneket csak beképzelitek. Komolyan annyit tökéletes testű lány szégyelli a testét, merthogy csúnya, nagyon szomorú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!