Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismert sugar kapcsolat kereső? N
Felregisztráltam a P..cs.hu oldalra, ahol évekkel ezelőtt ugyan fent voltam egy kis ideig, de most újra gondoltam, hogy felnézek. Szépen beállítottam a keresőn, hogy milyen férfival ismerkednék..... erre 5 profilt adott ki:D hova tűntek innen a jobb adottságokkal rendelkező férfiak?:o
Valaki talált már itt partnert? Mik a tapasztalatok mostansàg ezzel az oldallal?
Akinek van munkája és normális élete az nem kefélget pénzért héti 2x hapsikkal
A másik hogy Én nőként szégyenlem hogy ennyire tartod magad hogy a testedből akarsz plusz pénzt szerezni
#11: van saját lakásom és keresek havi 500k-t. Igaz ez nem olyan sok, de ez a munkám jellege miatt is van, mivel még mondjuk úgy kezdő vagyok. Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de okoskodás és savazás helyett talán először informálódj
#12: inkább magadat szégyelld, hogy a 12 éves húgom jobban tud írni, mint te felnőtt létedre
Köss már bele abba hogy nem nézem át a szöveget
500.000Ft nettó neked nem elég 1 hónapban úgy hogy saját lakásod van ?
12 éves húgodnak is azt tanítod, hogy puncival keresse meg a plusz pénzt ?
De attól hogy jó módú nem biztos h jó lesz a szex is..
De 20-on évesen milyen munkát végzel aminek a kezdő fizetése nettó 500.000Ft mert érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!