Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak ha a haverja véletlenül rámnyitott és (valószínű) meglátott pucéran?
Baráti társasággal nyaralunk, a pasimnak is van néhány haverja. Sajnos nem lehet zárni a budit, elveszett a kulcs, én korán reggel elmentem vécére (kakiltam), telóztam közben, belefeldkeztem és nem hallottam hogy valaki közeledik, benyitott én nagyon megijedtem és gyorsan takartam magam, ő kiment meg mosolygott közben.
Elvoltunk egész nap egymás mellett de nem szeretném ha ez kiderülne és elmondaná a pasimnak mert az féltékeny tipus. Szerintetek beszéljek a sráccal?
21N
Ki mondta hogy pucéran mentem? Ennyi eszem van azért... 🤦🤦
A vécében voltam pucér (lent) te...
12-es
Hát mivel nem teljesen összezárt lábakkal ültem hanem picike terpeszben, ezért szinte biztosan igen...
13-as
Na vajon mit? A nemiszervem...
Jesszusom ez inkább vicces mint kínos :D
Meg kell tanulni kopogni mielőtt valaki benyit úgy amúgy.
A barátod max akkor lehetne féltékeny ha a haverja ott állt volna és nézett volna hosszú ideig, így nem. Ha ebből problémát csinál akkor az a gáz, normális ha szól a havernak hogy öreg kopogj már mielőtt benyitsz vagy valami de ennél több már hülyeség.
Én az ilyet meg sem említeném vagy max viccet csinálnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!