Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket is látott már meg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is látott már meg az anyósotok meztelenül?

Figyelt kérdés
Buktatok már le szex közben illetve valami más helyzetben ,hogy meglátott titeket?

2021. ápr. 22. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Barátommal anyum előtt buktunk már le, èppen orált adtam k.rva gáz volt.
2021. ápr. 22. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen egyszer
2021. ápr. 22. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Nőként is számìt? :D
2021. ápr. 22. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy számít :D
2021. ápr. 22. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Nem még sosem történt ilyen.

Csak apóssal, de nem buktunk le nyíltan. Tudta mit csinálunk úgyhogy diszkréten másfelé sétált.

2021. ápr. 22. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Én a barátom apja előtt,már nem vagyunk együtt,de nem ez miatt.Egy utcában laktunk három ház volt közöttünk.Megbeszéltem a barátommal,hogy jön hamarosan én elmentem zuhanyozni,már végeztem és meggondolatlanul meztelenül nyitottam ajtót,nem is gondoltam hirtelen arra,hogy bárki jöhet.Az apja volt,jó viszony van a két család között.Nagyon szégyelltem magam,és elnézést kértem,csak egy pillanatra látott ,de akkor is nagyon égő volt,de szerencsére ő jól kezelte e helyzetet,a barátomnak is elmondtam,és mondta,hogy meg sem említette neki.
2021. ápr. 22. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Sose buktam le szex közben, de anyósom egyszer rámnyitott zuhanyzás közben. Nagy elnézéskérés és ennyi.
2021. ápr. 22. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

Mèg anyósomèknál laktunk èp mentem haza dèlutános műszakból tömtèk anyósomat nem vettèk észre hogy haza èrtem vègig hallottam de hát emberi dolog .

Mikor már törölköztem jött volna zuhanyozni benyitott èn meztelen ő is meg tiszta cucc volt az arca,beszaladt a szobába reggel korán keltem ő már kv-val várt

Megbeszèltük hogy feledèsbe kerül szerintem ez így jó

2021. ápr. 23. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!