Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire elfogadható, ha a lány nem szeret szopni? Kizáró ok?
Igen kizáró ok.
Régebben volt egy lány, második randinkon ágyban kötöttünk ki, erre ő :
Figyu, azt tudod ugye, hogy én csak azt a pasit szopom le, akibe szerelmes vagyok ?
Ezután felöltöztem és hazamentem.
nalam iolyen problema nincsen mert en kimondottan szopascentrikus vagyok es nagyon elvezeem a szopikazast-cumikazast! le is nyelem!
viszont gyulolom ha egy pasas bnyal, azt CSAK egy leany tud kivaloan!!
en bisex vagyok de CSAK a nyalas-nyalatas teren!
nincs parom-uram-ferjem es NEM IS KELL!!!
kimeljenek a pasik a felajanlkozasaikkal hogy "na majd en aztan...."
elvezem es nagykanallal eszem az eletet amig csak lehet!! Ku@v@ lennek? kinek mi koze hozza??!!
en nem rejtegetem takargatom ami a velemenyem,kimondom nyersen nyiltan igy elso szora ertheto!!
akiknek megse nos azok keressenek egy jo psych-t!!
mna paaa edeskeim!!
Erzsi (39 e)
29-es így a válaszolók közé nem szívesen írom le, a 31-es "empatikus" kommentje után pláne. :)
31-esnek pedig üzenem, hogy gondolja újra, vajon egy ilyen trauma csak abból fakadhat, hogy az illetőnek sok partnere volt fiatalon? Vagy talán nem ő akarta? :) Gondolkozz legközelebb mielőtt megszólalsz/írsz.
- Pistike, már megint elkéstél! Mi ennek az oka?
- Tanár úr, a közlekedési táblák!
- Na ne nevettess már! Hogy lehetne a késés oka egy tábla?
- Úgy, hogy ki volt rá írva: "Vigyázat, iskola! Lassítson!"
Ugyan,ha nem akarsz valakit lesz*pkodni jo sokáig akar míg el nem megy,nem is fogod.
Nagy trauma...
100bol 99nel ez gond lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!