Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire elfogadható, ha a lány nem szeret szopni? Kizáró ok?
Figyelt kérdés
Imádom, ha nyalnak, ujjaznak, mindent, de valahogy a szopást nem sikerült megszeretnem. Teljesen kizáró ok nektek, ha a lány nem szeretne orált adni?2021. jún. 21. 18:32
11/46 anonim válasza:
Én szeretem ha a nő csinálja, de nem erőltetem, nem kizáró ok. Az nagyobb baj lenne ha, nem szeretné a nyalást és az ujjazást. Imádom csinálni és nem csak a nő élvezete miatt, hanem mert engem is izgat. Sokszor sokkal jobban, mintha a nő csinálná nekem. Nálam nem kizáró ok:)24f
12/46 anonim válasza:
Kizáró ok bizony.
Én is bármikor szívesen nyalok, az oràl szex alap hogy kölcsönös legyen. 31F
13/46 A kérdező kommentje:
Akik szerint ez nem fair, az sem változtatna a véleményeteken, ha egy trauma miatt nem érzi magát jól szopás közben a lány?
2021. jún. 21. 18:54
14/46 anonim válasza:
Ha nagyon imádlak, akkor ez egy sokadlagos szempont lenne, pedig imádom az orált. Nem gond, ha nem szereted, de legalább nagy ritkán, néha egy kicsit. Es akkor okés lenne. Mondom, vannak sokkal fontosabb szempontok. 25f
15/46 anonim válasza:
Nincs ezzel baj. Nekem tetszene mert nem rajongok azért hogy orálisan kényeztessenek
16/46 anonim válasza:
Akkor te se várd el, és ezt nőként írom. Ez oda, vissza.
17/46 anonim válasza:
Trauma 😅 ne haragudj, de akkor te se várd el továbbra is azt mondom.
18/46 anonim válasza:
Ja igen, azért az nem korrekt, hogy imádod ha nyalnak, de te nem akarsz semmit adni. Most látom a nyalas dolgot. 14es voltam
19/46 A kérdező kommentje:
Semmit nem "várok el", ha a másik nem érzi komfortosnak, nem élvezi az adott szituációt akkor én sem szeretném. (Hogy ne legyen rossz neki, és mert nekem sem jó, ha ő nem élvezi.)
2021. jún. 21. 19:05
20/46 A kérdező kommentje:
Az, hogy imádom egy tény, de nem elvárás. :)
Csak azért írtam le, hogy tiszta legyen a szitu, hogy csak a szopás amit nem tudok élvezni sajnos.
2021. jún. 21. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!