Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy megpofozott?
Most eloszor kerültünk àgyba egy sraccal akivel ismerkedem (3 randi volt de mar 2 eve ismerjuk egymast mint haverok csak most tetszettem meg vegre neki)
szoval nekem megvan, nem akartam szexelni de nyilvan nagyon vagytam a kozelsegere. Elkezdtunk valamennyire dryhumpolni, megcsókolt mindenhol, de a számát nem hagytam mert akkor nem tudtam volna ellenállni és én tenyleg nem akarok menstrualva szexelni.
Na ez tartott masfel orat, olelkezes, etc, fojtogatas, nagyon felizgultam es erezhetoen o is. Aztan amikor mar nagyon kivantuk egymast mindketten es tovabbra is elutasitottam megpofozott teljes erobol. En ezen annyira meglepodtem h azonnal eltunt mindennek a varazsa es hazamentem egy szo nelkul. Nem tudom ez normalis e lehet ilyen BDSM dolgokban igen? 20/L 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!