Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha most lenne egy férfi szolgátok mit tennének vele vagy parancsolnatok neki?
Figyelt kérdés
Ha bármit megtesz nektek.2021. jún. 19. 13:40
2/7 anonim válasza:
Csináljon egy jegeskávét nekem és legyezzen pálmaággal.
3/7 anonim válasza:
Masszírozza meg a lábam, hátam, aztán elégítsen ki párszor és legyen mindig ugrásra készen, álló farokkal.
5/7 anonim válasza:
Dolgozza ki a vizsgatételeim, de csendben, hogy tudjak közben aludni :D
Nem lennék hálátlan.
6/7 anonim válasza:
Ha önként vállalná, akkor lenne pár ötletem...
Pl. Szálljon be harmadiknak a párom mellé, egyelőre passzív subként.
Készítsen elő az aktusra egy fürdetéssel és olajos testmasszázzsal.
Majd orálisan, kézzel, esetleg különböző segédeszközökkel segítsen orgazmushoz miközben a párommal szexelünk.
Viszonzásként esetleg én is kényeztethetem a végén, ha megérdemli.
7/7 anonim válasza:
Vigyázat, lábfetisiszták irogatják privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!