Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek az alacsony (160-150>) vagy a magas (170-180<) lanyok jonnek be? Vagy esetleg a veletek majdnem egymagas lanyok?
En 153cm vagyok, szoval atlagosnak gondolom magamat, mert nagyon sok not latok, akik velem egy magasak vagy alacsonyabbak, szoval nem hiszem el, ha alacsonynak hivtok, barmennyire is szeretnem alacsonynak hinni magam...
Egyebkent szerintetek hany cm-tol szamit valaki magasnak, illetve alacsonynak? Szerintem magasnak 175cm-felett, alacsonynak meg 150cm alatt.
Koszonom a valaszaitokat elore! ╰(*°▽°*)╯
151 cm vagyok, és hidd el te is alacsony vagy még. 160ig alacsony hivatalosan.
19/L (151 cm, 37 kg)
2-es vagyok.
Számomra 165 centi alatt alacsony egy lány és 175 felett magas.
És mielőtt sértődés lenne bármely oldalról is: Eddig 2 barátnőm volt, egy 150-155 centis és egy majdnem 180 centis lány. Egyik sem volt jobb a másiktól. A magasabban tetszett a magassága, az alcsonyban pedig más tetszett jobban. Felesleges ennyit amagasság témán rugózni, mindneki megtalálja a párját.
Tizenéves igen.. Mivel még növésben vannak.
Hány éves vagy?
#8 ne írogass a nevemben!
Azért írtam oda, hogy lásd, hogy a legtöbb alacsony a magasságához mérten kissúllyal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!