Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek az alacsony (160-150>) vagy a magas (170-180<) lanyok jonnek be? Vagy esetleg a veletek majdnem egymagas lanyok?
En 153cm vagyok, szoval atlagosnak gondolom magamat, mert nagyon sok not latok, akik velem egy magasak vagy alacsonyabbak, szoval nem hiszem el, ha alacsonynak hivtok, barmennyire is szeretnem alacsonynak hinni magam...
Egyebkent szerintetek hany cm-tol szamit valaki magasnak, illetve alacsonynak? Szerintem magasnak 175cm-felett, alacsonynak meg 150cm alatt.
Koszonom a valaszaitokat elore! ╰(*°▽°*)╯
49: ohh, nem hittem hogy olyan nagyok😀
viszont latom ennek magyarazhatjuk akarhogy, nem fogja felfogni hogy torpe
"Egyebkent szerintetek hany cm-tol szamit valaki magasnak, illetve alacsonynak?"
Ezt is megkérdezted, csak hogy tudd.
Ez kb olyan szint, minthogy nekem barna a hajam, de azt mondom mindenkinek, hogy marpedig szoke.
Rohadtul nem az, maximum szinvakoknak mindegy.
Alacsony vagy, meghozza nem is kicsit.
Oké, itt egy cikk:
Idézet a cikkből:
"A testmagasság egy-egy nemzeten belül jelentős szórást mutat, az úgynevezett Gauss-görbe alapján. Vagyis az átlagtól 5 cm-el lefelé és felfelé még átlagtermetről beszélünk, ami nálunk Magyarországon 171 és 181 közötti, hiszen ebbe a tartományba tartozik a felnőtt korú férfi népesség 70% -a. Ezen a tartományon kívül: 166-171 közepesen alacsony, 166-161 közt egyszerűen csak alacsony, 161 alatt nagyon alacsony. Felfelé nézve: 181-186 közt: közepesen magas, 186-191 közt: egyszerűen magas, 191 felett nagyon magas (Szélsőségek: 155 alatt extrém alacsony, 197 felett pedig extrém magas.)"
Tehát ismét: 166-161cm között alacsony, 161 alatt nagyon alacsony.
Te, kérdező a 153 cm-el közelebb vagy az extrém alacsonyhoz, ami 151 alatt kezdődik, mint az alacsonyhoz, DE HIVATALOSAN te akkor is nagyon alacsony vagy.
Nincs ezzel a világon semmi baj.
De a számadatokban pontosan mérhető tényeket nem kell tagadni, mert neked az nem tetszik.
A magasságod nem befolyásol semmit, ha nem hagyod.
55-ös. Ne haragudj, de ez egy férfiakról szóló statisztika. "tartományba tartozik a felnőtt korú FÉRFI népesség 70%"
Azért egy nőt nem neveznék 186-191 között egyszerűen magasnak... És egy 166 centis nőt sem neveznék alacsonynak.
Oh, jogos. Kb. 1,5 percet szántam a keresésre.
Mindenesetre az átlag magasság, és a Magyarország szavakkal a kérdező is talál statisztikát.
Itt egy másik. E szerint a kérdezőnek 10 cm hiányzik a magyar női átlaghoz.
De mondom: nincs baj, csak ez pont olyan, mint amikor valaki úgy dönt, hogy mindegy mit mutat a mérleg, ő vékony.
A számok számok.
Az átlagot meg lehet nézni, és nem kell tagadni.
A boldogságot nem centiméterekben mérik...
Amúgy meg gondolj arra, hogy ez magasság, akár előny is lehet neked, nagyobb a “merítési lehetőség„ pasik terén. Mondjuk, akár egy 165-170cm-es pasi mellett is “jól fogsz mutatni„ akkor is, ha mondjuk magassarkú cipőben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!