Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek az alacsony (160-150>) vagy a magas (170-180<) lanyok jonnek be? Vagy esetleg a veletek majdnem egymagas lanyok?
En 153cm vagyok, szoval atlagosnak gondolom magamat, mert nagyon sok not latok, akik velem egy magasak vagy alacsonyabbak, szoval nem hiszem el, ha alacsonynak hivtok, barmennyire is szeretnem alacsonynak hinni magam...
Egyebkent szerintetek hany cm-tol szamit valaki magasnak, illetve alacsonynak? Szerintem magasnak 175cm-felett, alacsonynak meg 150cm alatt.
Koszonom a valaszaitokat elore! ╰(*°▽°*)╯
153 cm vagyok, 41-es a lábam, nem függ össze.
Jöhetnek a hobbitos viccek -.-
19: nagyon bunko vagy, tudod?? Szerintem a magas lanyoknak nem mindegyiknek nagy a talpuk, meg amugy is, ez kit erdekel? kik nezik egy no labfejet? Ez olyan abszurd...
20: Jaj koszii, kedves vagy :)
178 cm. magas vagyok.
Kimondottan szeretem az alacsony lányokat.
44 F
Már ne haragudj, Liliputban élsz törpefalván, hogy a 153 centidnél alacsonyabb lányokkal találkozol? Mert köztük tényleg nem vagy alacsony...
Én 157 cm körül vagyok és kb mindenki 10 centivel magasabb nálam minimum , még a nők is.
Kifejezetten a magasak, számomra esztétikusabbak. Hosszú karcsú lábak, formás fenék. A modellek is magasak, nem véletlenül...
193 vagyok amúgy, szerintem ez ma már majdhogynem átlag.
146 cm vagyok, de a 153 cm is alacsony, aki azt írta 160ig alacsony, igaza van
mondjuk a barátom 190 cm, de imádom, hogy ilyen magad, biztonságban érzem magam
20/N
Tisztában vagy vele mit jelent az átlagos? Magyarországon az átlag női magasság 165 cm körül mozogm Akkor lennél átlagos, ha egy olyan helyen élnél, ahol a többség 150 centi. Attól független,hogy szoktál találkozni veled ugyanolyan magas lányokkal.
Nem vagy átlagos. Hanem alacsony. 157 centi vagyok és én is alacsony vagyok. Meg alapvetően 160 centi alatt mindenkit alacsonynak mondanak, attól függetlenül hogy te azt gondolod h nem vagy az.
Magyarországon legalábbis alacsonynak számítasz.
De szerintem a 14et sem töltötted még be, ezek alapján lehet fogsz még nőni...
163 centi vagyok, te meg alacsony mint a bűn :D A 14 éves kislányok magasabbak nálam basszus, na mindegy.
Szerintem a fiúk többségének az a lényeg, hogy náluk ne legyen magasabb a lány. A lányoknak meg az, hogy ne legyen alacsonyabb náluk a fiú.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!