Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Általában ilyenkor mit szoktatok gondolni?
11
Mert mi az elvárás? Ugráljam körbe?
12
Arra gondoltam, hogy azáltal, hogy gondolkodás vagy ismerettség nélkül bizonyosra veszed, hogy biztos csak a pénz kell neki, lényegében bebiztosítod magadnak azt, hogy nem is fogod sosem megismerni.
Kb mintha úgy állnál hozzá.. igazából bármihez, hogy "áh, bele se kezdek, úgyse fog menni". Hát így biztos nem is:D Ezért mondtam, hogy kibszol magaddal, mert igazából saját magad útjában állsz.
15
Láttál már ilyen nőt egy jóképű kőműves társaságában?
18, mégis mi a lehetetlen számodra ebben? Egy magassarkú és egy sminkkészlet kb 20-30 rugóból kijön, csinosnak lenni meg általában nem pénzkérdés. Se ápoltnak lenni. Ezt még egy egyedülálló pedagógus is meg tudja oldani magának:D
Arról most ne is beszéljünk mennyit keres egy jó kőműves manapság...
19
Én csak a kérdésre válaszoltam :)
De nem értem, hogy ezt miért nem tudod elfogadni?
Tényleg, mutass nekem egy nőt, aki kifelé jövet a Prada-ból bevárja az építkezésről hazatérő kőműves, burkoló, vagy festő párját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!