Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti általában hogyan viselitek a hajatokat szex közben?
Figyelt kérdés
Kiengedve, feltűzve? Meddig ér a hajatok?2021. jún. 13. 16:11
2/13 anonim válasza:
Kiengedve. Hosszú gindor hajam van
3/13 anonim válasza:
Változó, leginkább attól függ, hogy mennyire "hirtelen" jön a szex. Amikor kontyban vagy fonatban van, akkor nagyon könnyen szétjön (főleg az előbbi), így általában lófarokba fogom fel. Sokszor ki van bontva a hajam (a fenekemig ér), de az néha zavaró tud lenni.
4/13 anonim válasza:
Mindig ki van bontva. Ha épp össze van fogva mikor belekezdünk, akkor kibontom. Fenekemig ér
5/13 anonim válasza:
Eddig kiengedve volt mindig. Nemrég a barátom szakított velem ezért levágattam de sajnos hirtelen volt a felindulás. És pont nem tudom összekötni így meg szóval nem nagyon van lehetőségem már
7/13 anonim válasza:
Szinte mindig copfa kötöm.
Engem zavar, ha kivan engedve, és a pasim is tud mibe kapaszkodni, ha előtte térdelek 😋
8/13 anonim válasza:
Kiengedve. Lassan hátközépig ér
9/13 anonim válasza:
Mindig felfogom. Ha szopom a barátom, akkor zavaró hogy közben az arcomba lóg a hajam. Meg általában megizzadunk szex közben. Kényelmesebb ìgy.
10/13 anonim válasza:
Ha tudatosan szeretném orálisan kényeztetni a párom, akkor összekötöm. Sokszor zavar lovaglóban is ha előre dőlök,mert nem tudunk tőle csókolózni. Egyszerűen ez a középhosszúságú haj számomra szex közben zavaró tud néhány helyzetben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!