Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mennyi idő után jön elő nálatok a szexhiány?
Figyelt kérdés
Amikor már vágynátok rá, de nincs kivel (különböző okoknál fogva).2021. ápr. 22. 23:39
1/13 anonim válasza:
Heti 3-4x, de maszturbálok és ennyi.
2/13 anonim válasza:
Elég hamar,de ilyenkor el kell intézni a dolgot kézzel,mert amúgy feszkós vagyok.
F
3/13 anonim válasza:
2-3 naponta elfog az érzés, hogy kikéne csapni. Nagyon durván, elragad, mint egy örvény. Igyekszem edzeni a vágyaimat, ne legyen prioritás a libidóm. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Én arról beszélek amikor huzamosabb ideig már ezen jár az eszed vagy sokszor vágysz rá hiába maszturbálsz. Tehát a maszturbálás nem teljesen segít már.
2021. ápr. 22. 23:43
5/13 anonim válasza:
Volt itthon egy bokszzsákom, és amikor felállt a f@szom, akkor odamentem a bokszzsákhoz, felvettem a kesztyűket és elkezdtem teleerőből ütni a zsákot. Néha odaképzeltem a Real címert, vagy egy politikus fejét, egyből elmúlt ez a primitív vágy.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 :DDD
oké, ezen jót nevettem.
Ez miért primitív vágy? Normális.
2021. ápr. 22. 23:54
7/13 anonim válasza:
9-10 nap általában addig elvagyok úgy hogy 1x magamnak oldom meg
9/13 anonim válasza:
Erősen fogalmaztam. De nem szeretem az ösztönös dolgokat.
10/13 anonim válasza:
1-2 hét és már érzem. Persze ez nem jelenti azt h ne bírnék ki akár hónapokat is:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!