Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves nőként szűz vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves nőként szűz vagyok és sose volt pasim emiatt az egész családom leszbikusnak hisz. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az. Teljesen heteroszexuális vagyok de már sírni tudnék mert a saját családom nem ért meg
2021. jún. 16. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Hát ne add oda magad. Csak eljátszuk, hogy nagyon szerelmesek vagyunk, egymásba karolunk. De olyan helyen kell, ahol ismerőseid járkálnak.
2021. jún. 16. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Járj templomba és szóld meg őket is, hogy milyen életet élnek. Falánkok, kevélyek, irigyek, restek a jóra....

És mond meg nekik, hogy az ő léhaságuk miatt te nem kockáztatod az örök kárhozatot.

2021. jún. 17. 00:22
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Kezd el ismerkedni,de ne itt!S sok sikert!;-)
2021. jún. 17. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

Figyelj, itt van egy gond: az "Egyetemre járok" egy kifogás.

Legfőképp magad előtt. Becsülöm, ha komolyan veszed és tanulsz.

Viszont más is járt egyetemre, középiskolába és a becsülettel teljesített, de közben volt barátja. Amikor éppen nem volt nagy hajtás, akkor elmentek fagyizni, vagy moziba. Vagy ha már úgy érezték: szexeltek is.

Amikor szünet van egyetemen, vagy éppen kezdődik a félév és még nincs mit tanulni, te mit kezdesz magaddal? Eljársz valami társaságba, ha ott jön egy pasi, elhajtod?

A legrosszabbak az ilyen saját magamnak keresek kifogásokat, hogy miért nem érek rá dolgok. Mert csak elfedik a problémát: nem igazak, de arra jók, hogy az ember becsapja magát. Mert az "Egyetemre járok" után jön majd a "kezdő vagyok, bizonyítanom kell a munkában", majd a "vezetővé léptettek elő, sok a felelősség és a munka".

Ne másnak akarja megfelelni, hogy van párkapcsolatod. Hanem lásd be, hogy annak hiánya ("sose volt pasim") valami problmát jelez.

Szerintem érdemes lenne elmenned pszichológushoz. Mert nagyon nehéz, ha valaki tudat alatti okból kifolyólag viselkedik valamiképpen, miközben az már magának okoz fájdalmat és problémákat.

2021. jún. 17. 09:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Jézusom tehát már mentális beteg vagyok, csak mert nem ismerkedem? Ugyanúgy bulizok, barátokkal eljárok, régen randizgattam is. De utolsó évem jön. Szakdoga és a rengeteg vizsga. Nem érzem szükségét annak, hogy pasizzak. Miért kéne akkor a társadalomnak megfelelnem?? Én élvezem az életet. Nem vagyok vallásos, se asszexuális se mentálisan beteg. Tökéletes tisztában vagyok magammal. Nem okoz gondot a beszélgetés a férfiakkal sem. Egyszerűen nem akarok most komolya kapcsolatot pláne h külföldi terveim vannak. És alkalmit meg nem akarok. Előbb lövöm fejbe magam
2021. jún. 17. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem is annak hittek.. Mond azt, hogy az vagy és kész. Meg egyébként is, azért ne állj össze minden féle pasival, hogy ők örüljenek. Ha találsz olyat, aki érdemes a párkapcsolatra és megérte várni, akkor mutasd be. De erőltetni nem szabad, mert akkor úgysem fogsz találni senkit. Gondoljanak, amit akarnak, te nem vagy lemaradva semmiről.

21/N

2021. jún. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!