Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves koromig soha nem önkielégítettem.Amióta beleszerettem nagyon beleszerettem egy nőbe azóta minden nap csinálom.Mondjuk sosem elégülök ki rendesen ha van napi 2-3 orgazmusom akkor sem.Ez "normális"?!
De nem tudja megélni vele, mert a nő nem akarja, igazából a kérdező zaklatja.
Ugye, szomorúszerelmes/sexyvirgin?
És mégis honnan szülted,h ő az?
Ne magadból indulj már ki...
Egyébként kedves kérdező igen,normális.Valszeg az segítene a problémán,ha a kiszemelttel lenne khm...valami.
Fiatal vagy, teljesen természetes, hogy néha kicsit "beindul" a libidód. Teljesen normális.
Abban a fent hozzászólóknak igaza van, hogy ha ennyire vágysz valamire akkor két választásod van. Vagy teszel érte, hogy beteljesüljön, vagy ha nem lehetséges (pl. nem kíván a másik, nem akar tőled semmit) akkor áttereled az energiáid olyanra kitől pozitív a válasz. Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel, mert csak időpazarlás.
Engem nem érdekel ki vagy kérdező,de ha megkérdezhetem eddig miért nem maszturbáltal soha?
Ez elég szokatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!