23 éves lány vagyok. Nem tudom, hogy miért de az emberek jelentős többsége nagyon nagyon hamar megkedvel. Az 1 vagy 2 találkozás után teljesen odáig vannak értem. Mit tegyek?
Mivel közvetlen vagyok ezzel nincs nagy baj, de miután már mindennap írnak és számomra már sok akkor sem hagyják abba, mert teljesen rabul ejtem őket, rossz érzés folyamatosan ilyen szempontból fájdalmat okozni Nekik, hogy ők többet látnak a kapcsolat mögé, mint ami valójában van, és hiába mondom meg egyértelműen, hogy én barátságban benne vagyok, de másban nem a legtöbb azt mondja, hogy annyira levettem a lábukról őket, hogy reménykedni fognak.. Szerintem így meg a barátság sem működhet.
Ráadásul az egészhez hozzátesz egy lapáttal az is, hogy leszbikus vagyok...
A vicc az egészben, hogy ezek a pasik nem tudják rólam azt, hogy én leszbikus vagyok legalábbis az első néhány találkozás után még biztosan nem.
Nem panaszkodni akarok, csak nem akarom őket bántani és nem tudom, hogy mit tegyek..
Nos, én személy szerint végtelenül szeretem a leszbikus lányokat, a legtökéletesebb barátokat látom bennük. El tudom képzelni, hogy nyomulnak rád. Bennetek mindig van valami... :) És mindig az kell, ami nem lehet a miénk.
Nálad idősebb leszbikusokkal beszélgetve azt vettem észre, hogy ők (néhányan) nem foglalkoznak a pasik érzéseivel, hanem egyszerűen csak kinevetik őket, mintha alsóbbrendűek lennének. Gondolom ha ez olyan könnyű lenne egy ilyen lelkiismeretes személynek, akkor nem kérdeznél ilyet. :) Esetleg gondolkozz el azon, hogy te célzottan az erre hajlamos pasikat kedveled-e és tudat alatt szándékosan ismerkedsz-e velük. Meg hát el kell fogadni, hogy nem tudunk mindenkit úgy viszont szeretni, ahogy ő minket, ezt fiúként is megmondhatom.
22/F
Ha te leszbikus vagy, akkor miért találkozgatsz fiúkkal?
Szégyenled azt, hogy leszbikus vagy, miért nem mondod el senkinek?
Nincs mit csinálni, aki nem érti meg, hogy nem akarsz tőle semmit az vessen magára.
A személyiséged és a közvetlenséged nagyon sokat számít! :)
Nekem nagyon fontos a beszélgetés és hogy jól megértsük egymást, ez után jönnek a külső tulajdonságok :)
Amúgy megkérdezhetem miért lettél leszbikus? Úgy értem hogy kiábrándultál a pasikból, vagy hogy alakult ez ki?
Az biztos, hogy közvetlen vagyok és sokan mondják, hogy a kisugárzásom az valami elképesztő. Én annyira egyébként nem gondolom magam szépnek, az arcom talán az és a mosolyom ami sokakat megérinthet, de pl. a testalkatom szerintem hagy kívánni valót maga után.
Hogy hogy lettem leszbikus? Ez nagyon érdekes kérdés, nagyon nagyon sokáig küzdöttem ellene, mert bárki bármit gondolok kívülről azért ezt lányként átélni, hogy "más vagy" nagyon nehéz lelkileg. Ezzel évekig küzdöttem, de sajnos be kellett látnom, hogy egyszerűen bármennyire küzdök ellene egy pasi sem tud megmozgatni sem testileg úgy, mint egy lány sem pedig lelki/érzelmi szinten. De azért nyitott szemmel járok és nem könyveltem el magam, hogy akkor most már csak lányok érdekelnek, de eddig még pasi soha nem váltott ki belőlem olyan érzéseket ami számomra kell egy kapcsolathoz. Egyébként nem volt rossz tapasztalatom fiúkkal és rengeteget gondolkodtam, hogy vajon miért alakult ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!