Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 23 éves lány vagyok. Nem...

23 éves lány vagyok. Nem tudom, hogy miért de az emberek jelentős többsége nagyon nagyon hamar megkedvel. Az 1 vagy 2 találkozás után teljesen odáig vannak értem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mivel közvetlen vagyok ezzel nincs nagy baj, de miután már mindennap írnak és számomra már sok akkor sem hagyják abba, mert teljesen rabul ejtem őket, rossz érzés folyamatosan ilyen szempontból fájdalmat okozni Nekik, hogy ők többet látnak a kapcsolat mögé, mint ami valójában van, és hiába mondom meg egyértelműen, hogy én barátságban benne vagyok, de másban nem a legtöbb azt mondja, hogy annyira levettem a lábukról őket, hogy reménykedni fognak.. Szerintem így meg a barátság sem működhet.

Ráadásul az egészhez hozzátesz egy lapáttal az is, hogy leszbikus vagyok...

2015. máj. 3. 10:49
1 2
 11/17 anonim válasza:

Értem szóval az eddigi pasik nem tudtak úgymond levenni a lábadról :)

Nem gond az ha más vagy,pláne ha nyitott szemmel jársz és nem zárod ki teljesen a pasikat! :)

Pasi létemre nekem nagyon sok lány barátom van mondhatni több mint fiú, és nagyon jól kijövök velük :)

Amúgy csak lányokkal ismerkedsz vagy pasikkal is?

2015. máj. 3. 11:59
 12/17 anonim válasza:
nem lenne egyszerűbb simán mondani nekik, h bocsi leszbi vagyok, barátok lehetünk csak? egyébként én, ha ezt mondják, h csak barátok, akkor felfogom, lehet, h van vágyakozás, de fel kéne tudni adnia az ilyen pasiknak
2015. máj. 3. 12:06
 13/17 A kérdező kommentje:

Ismerkedni ismerkedem mindenkivel :).

Egyébként nekem az egyik legjobb barátom az fiú, bennem bízom a legjobban!! :)

2015. máj. 3. 12:07
 14/17 anonim válasza:
Nekem meg lány a legjobb barátom :) Írtam privit, majd ha lesz időd írj! :)
2015. máj. 3. 13:30
 15/17 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Azt gondolom, hogy nem vagy tisztában a szavak és a cselekedetek jelentőségével. AZ, hogy közvetlen vagy, meg szép meg mosolygós, az egy dolog. Az, hogy ezt hogyan, mikor és kivel használod, az már egyfajta intelligenciát kíván.

Te elmész emberekkel randizni. Ahhoz, hogy elmenj valakivel randizni, feltételezem én, hogy előtte csak váltottatok pár szót, ismerkedtetek stb... ez idő alatt, te folyamatosan olyan jelzéseket adhatsz az illetőnek, hogy részedről is meg van a szimpátia és a vonzalom, ezt azzal bizonyítod úgymond, hogy igent mondasz a randi meghívásra. Elmentek randizni, ahogy írtad, nem is egyszer a delikvensekkel, majd közlöd, hogy "ja bocs, am leszbikusok vagyok, de lehetünk barátok." Hát kösz. Ha Veled játszanák ezt el, akkor kíváncsi lennék, hogy mit gondolnál vagy éreznél.

Elhiszem, hogy imponál Neked, hogy közelednek feléd, fiúk-lányok, mindenki... de nincs jogod, kihasználni és hitegetni embereket. Te a leírásod alapján ezt teszed, és még csak nem is érted.

Szerintem gondolkozz el arról, hogy mijen impulzusokat adsz mások fele. A közvetlenség nem arról szól, amit Te gondolsz. Belőled a határozottság hiányzik. Szerintem Te sem tudod, hogy mit szeretnél igazán, ezért elmész randizni -ami am normális-, de az ember legyen tisztességes a másikkal szembe.

Most biztos, felhördülsz az írásomon, de abból amit, és ahogy leírtál ez jön le. Meg kell értened, hogy következménye van annak, ahogy viselkedsz. Egész egyszerűen, azon gondolkodj el, hogy ha valaki Neked tetszene és beszélgetésbe elegyednél az illetővel, és tetszene neked, majd elhívod randizni is...és pozitív visszajelzést kapsz tőle...akkor Te nem gondolnád azt, hogy ebből lehet valami, meg van kötetek valami? Dehogy nem.

Természetesen az, hogy valaki többszöri visszautasításra érti meg, hogy ELÉG, az is hatalmas probléma, de ehhez kell az is, hogy Te elhúztad előtte a mézed madzagot.

2015. máj. 4. 19:34
 16/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Elírtam pár dolgot: ( ...többszöri visszautasításra SEM* érti meg... / ...mézes madzag...), Túl nagy hévvel reagáltam, de csak mert, számomra hihetetlen, hogy emberek nincsenek tisztában a következményekkel, sőt még értetlenkednek is. Remélem fontolóra veszed, amiket írtam és boldogulni fogsz a továbbiakban, és nem lesz ebből konfliktusod.
2015. máj. 4. 19:41
 17/17 anonim válasza:
*milyen
2015. máj. 5. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!