Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves nőként szűz vagyok és sose volt pasim emiatt az egész családom leszbikusnak hisz. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az. Teljesen heteroszexuális vagyok de már sírni tudnék mert a saját családom nem ért meg2021. jún. 16. 21:43
1/16 anonim válasza:
alibi pasi
pasi, hogy ne legyél szűz
ismerkedés?
2/16 anonim válasza:
Pl. ismerkedj.
Nem az ő hibájuk, hogy nem nyitsz senki felé.
3/16 anonim válasza:
Például randizz velem, és 'véletlenül' ölelkezzünk olyan helyen ahol a rokonaid véletlenül meglátnak. ;-)
4/16 anonim válasza:
Szard le őket. Majd lesz barátod:) 24f
5/16 anonim válasza:
Megmondod a családnak hogy okés anyu, apu akkor most megyek és dugok egyet a sarki 50 éves zöldséges fickóval, vagy leszopom az építkezésen a komplett melósbrigádot 😂 Hidd el egyből azt fogják mondani, hogy na de lányom azért nem így kellene. Te meg visszakontrázol, hogy na látjátok ezért nem voltam még pasival, mert nem találtam meg azt akiben meg tudnék bízni, de amúgy kösz apu, anyu hogy támogattok és mellettem vagytok. Szóval ne szóljatok már bele hogy akarok élni.
6/16 anonim válasza:
Komoly az ajánlatom, és vállalható hapsi vagyok
(3-as voltam, írj bátran)
7/16 anonim válasza:
Csak amiatt ne ugorj bele egy kapcsolatba, mert belekényszerítenek.
Meg kell tanulnod elengedni a füled mellett ezeket
8/16 anonim válasza:
#6 ja nagyon vállalható lehetsz ha random !embernek!(akár lehet férfi is a kérdező) ajánlatot teszel
9/16 A kérdező kommentje:
#5-ös nem is rossz ötlet.
Nem megyek bele olyanba amibe nem akarok. Én türelmesen várok. Jelenleg nem az ismerkedés van elsőbbségben. Egyetemre járok és most ez jobban lefoglal mint a pasizás. Nem érzem emiatt elvesztegetett időnek ezt. :)
2021. jún. 16. 22:15
10/16 A kérdező kommentje:
Annak a 13 kanos pasinak üzenném akik privátot írtak h nem ismerkedem, nem vesztem el random pasikkal és alapból se akarom még hiába erőszakoskodtok. A kérdésem nem azért jött létre mert el akarnám vagy bármi. Ti se gondoltàtok komolyan h idegen pasiknak majd oda adom magam. Oké h nem vagyok egy nagy szám de én erre még büszke vagyok és illően akarom majd a jövőben elveszteni
2021. jún. 16. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!