Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, titeket felvilágosított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket felvilágosított anyukátok orális szexről, lehetett otthon kérdezni erről? (mondjuk biztonság stb témában)

Figyelt kérdés
Igaz lehet, hogy a mostani 30+ generáció szülei számára ez többnyire teljesen tabu, szót sem ejtettek róla a gyerekük szexuális kiokosításakor, sőt le lennének döbbenve, ha kiderülne, hogy ezt csinálja mondjuk a lányuk a férjének?

2021. jún. 14. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve semmiféle szexuális felvilágosítást nem kaptam otthonról, még arról sem, hogy a pénisz milyen kapcsolatban van/lehet a vaginával, nemhogy még orális szex. :D
2021. jún. 15. 03:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Orális témában semmilyen felvilágosítást nem kaptam, csak a normál közösüléssel kapcsolatosat. Az is inkább a védekezésre helyezte a hangsúlyt, illetve hogy mikre vigyázzak. Fogalmam sincs, hogy anyámnak volt-e része valaha is orális szexben, de szerintem meg sem fordult a fejében, hogy én valaha is.
2021. júl. 1. 07:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Elváltan neveltem 3 fiam, és egy lányom.

Ha próbáltam felvilágosításra terelni a szót, nem igazán voltak rá nyitottak.A legnagyobb fiam (40+) még most is párkeresési problémákkal küzd. A lányommal (39) nem igazán tudok ilyenekről beszélni, mint ahogyan régebben sem. A fiam (32) kicsit nyitottabb volt, de hiányos az ismerete. A kisfiam (24) kicsit nyitottabb ezekre, de közöttük elég sok a korkülönbség. A kisfiam, majdnem a nagyobb gyereke lehetne.

Tehát a szex, ma is tabu! Nekem nem! F /60+

És nem tudom nélkülözni sem!

2021. júl. 8. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk sosem volt tabu a szex, de őszintén, nem szívesen beszélgetek róla anyámmal. Gyerekként, tiniként tök menőnek gondoltam, hogy mindent meg lehet vele beszélni, ma már inkább zavar(na).

Konkrétan az orális szexről nem nagyon beszéltünk, szerintem nem is nagyon kell, hogy téma legyen anya és lánya között. A 21. században annyi felvilágosító fórum van már (és ez már a 80-as évek végén is így volt), hogy felesleges ilyen intim témákat családon belül megbeszélni. Van egy sereg dolog, amire persze nem baj, ha anya készít fel, de van egy határ, ahonnan szerintem mindenkinek kellemetlen.

Egyébként pedig sok esetben a szülőknek is egészen tévesek az ismereteik, sőt, sajnos a "szakemberek" között is akad ilyen.

2021. júl. 8. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk nem nagyon lehetett ilyenekről csak úgy simán beszélni, nem is hoztam fele egyszer se. Amit megtudtam innen-onnan, annyit tudtam 13 éves koromig, akkor egyszer leült velem anyukám, mindent elmondott, akkor kérdezhettem, és ezzel meg is volt oldva minden.
2021. júl. 8. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Soha semmiről. Ha belegondolok, iskolában se.

Felvilágosító könyveket vásárolgattunk, mindent onnan tudtunk meg. Bár azt hiszem az orális szexről a legtöbb akkoriban mint ritkaságról írt vagy legalábbis úgy értelmeztük.

2023. dec. 11. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!