Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket felvilágosított anyukátok orális szexről, lehetett otthon kérdezni erről? (mondjuk biztonság stb témában)
Ha arra gondolsz hogy terjednek így is a szexuális úton terjedő betegségek akkor talán igen
De azért technikára és ilyesmirol nem hallgattam meg tőle semmit.
Anyám szülésznő volt, beszéltünk a védekezésről, a nemi betegségekről, és ha a rendőrség bekísért egy lányt leletvételre, akkor elmondta, hogy megint megerőszakoltak valakit egy népszerű szórakozóhelyen.
Úgyhogy végül is igen.
Nem, otthon mindig tabu volt az ilyen téma. Gondoltàk majd rájövök valahogy, de kínosnak érezték erről beszélni. Viszont egyszer anyám azért annyit elmondott, hogy soha ne vegyem a számba egy férfinak se, aki ilyet kér tőlem azt hagyjam is, mert nagyon megalázó. Ekkor már tini voltam és éltem szexuális életet xd de megmukkanni se tudtam kb. Ennyi volt a nagy 'beszélgetés', mást soha nem mondtak nekem a szexről.
Ehhez képest nem lettem furi, béna vagy gátlásos stb sőt ami azt illeti messze gátlástalanabb, perverzebb lettem, mint az átlag nők:D Ennek pedig az az oka, hogy nem a szülők vagy a nevelés fogja meghatározni később a szexuális életem, hanem tőlük függetlenül én magam tapasztalok, tanulok, a saját érzéseimre hagyatkozva döntöm el, hogy mihez hogy állok, mit látok jónak:)
24N
4-es vagyok.
Igen, elmondta, hogy úgy is el lehet kapni.
Mindig volt egy aktuális lány, aki csinált valami butaságot, és ez jó témaindító volt.
Soha nem azt mondta, hogy majd amikor te... Hanem csak azt, hogy már megint egy fiatal lány, aki terhes/beteg/áldozat.
És azt mondta el hogyan alakult így a helyzete, mire kellett volna figyelnie.
Ennyire részletesen nem tért ki anyum. Nem a kedvemet akarta meghozni h h kapjam be a pasiét stb....
Inkább csak elmondta h mire figyeljek, mindig védekezzek, és h már az orál is okozhat fertőzést.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!