Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mely online szexshop webáruház...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely online szexshop webáruházak biztonságosak?

Figyelt kérdés

Párommal olyan online szexshopot keresünk ahol biztonságos, minőségi játékokat tudnánk vásárolni. Volt egy kis incidensünk régebben amikor rossz minőségű játékot vettünk, mert más volt az anyaga mint amit leírtak, ezt szeretnénk elkerülni.

Előre is köszönjük!

2021. jún. 12. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb webshopok is árulhatnak rossz minőségű terméket. Ne a legolcsóbb terméket vedd, és próbálj véleményeket olvasni neten mielőtt megveszed, az talán segíthet kiszűrni, hogy melyik a jó és melyik a rossz termék.
2021. jún. 12. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ne olcsót vegyél. Én mondjuk azt szoktam csinálni, hogy van 1-2 szexshop, ami a 'kedvencem'. Sok termék elérhető az üzletben ugyebár, de nagyon nagy részük nem, cssk webshopon láthatod. Én mindig azt csinálom, hogy először megnézem online mik azok, amik tetszenének, aztán bemegyek a boltba körbenézni, hogy vsn-e vagy mit mond az eladó srác róla. Sokat tudnak segíteni a választásban:) Aztán ha közösen kitaláltuk mi lenne jó számomra, akkor megveszem ott vagy ha nincs készleten, tudni fogom hogy mit rendeljek neten.

Mindkét helyen nagyon kedvesek, baromi gyorsan berendelik a kinézett terméket.

De lehet, hogy telefonon is tudnak segíteni abban, hogy mi a minőségibb/jobb/népszerűbb termék. Meg persze vannak márkák, amikkel biztos nem lősz mellé. És sokszor a netes képen is látszik, a termék csomagolásán stb hogy nem lesz minőségi

N

2021. jún. 12. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:
És esetleg tudtok pár ilyen márkát, vagy webshopot mondani amelyik így a kedvencetek?
2021. jún. 12. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, nekem a vagyaim.hu jött be.
2021. jún. 12. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagyaim.hu,szeresdmagad.
2021. jún. 15. 12:12
 6/6 Vipstore válasza:
Vipstore.hu, gyors szállítás, diszkrét, rengeteg féle termék.
2022. márc. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!