Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehetne azt feloldani,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne azt feloldani, hogy ne féljek ennyire egy randevútól 24 éves szűz nőként?

Figyelt kérdés

Így örökké egyedül maradok😔

Szoktam beszélgetni pasikkal, de nem úgy, hogy a neten irogatunk és aztán találkozunk, megpróbáltam ezt a netes ismerkedést elkerülni, de szinte elkerülhetetlen, mert mostanában mindenki a neten szokott

2021. jún. 13. 23:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet, én 25 vagyok. És volt már túlélt randim, igaz, csak 5 de egyiknek sem lett folytatása. 2x a férfiak nem akarták, 3x meg én nem, hogy legyen második (mind netes ismerkedés). És voltak plátói szerelmeim is. Meg a legjobb barátom, aki belém zúgott de én nem. Úgyhogy nekem sem volt szerencsém a férfiakkal soha. Pedig olyan egyszerűnek tűnik találni valakit, akivel passzolnánk. De ha nem jön egyből a kémia, vagy valahol nem passzol az értékrend, akkor nem lesz semmi. Igazából a sikertelenségem okának főként azt tudom elképzelni, hogy amíg mások belevágnak, hogy majd lesz valami, esetleg szakítanak 2-6 hónap múlva... addig én 1 randi alatt leszűröm, hogy nem kell erőltetni, ami úgysem fog menni. Mert nekem kaland speciel nem kell. Alkalmi szex sem menne. Nem a gátlásaim miatt, hanem mert egy vadidegen embert nem kívánok meg. A testbeszédemmel sem adok olyan jelzést, hogy esetleg hozzám érhet (hátha attól beindulnék) mert taszít a gondolat, hogy egy vadidegen ember az 1.vagy második randin tapizzon. Bár ez szerintem abból ered, hogy ezt hagytam az első randimon a srácnak, majd kiderült hogy csak szexet akart és ez nekem nagyon rosszul esett akkor. Úgyhogy nálam az ismerkedés az nem a tapiról meg a szexről szól. Nyűgözzük le egymást, ami alapján kialakulhat valami. Csak sajnos sokan ezt értik, nem fogják fel, hogy a legtöbb nő nem kapcsolóra működik, mint a filmekben, ahol mindenki kapható mondjuk egy kis munkahelyi kamatyra. Kiábrándító.
2021. jún. 17. 00:21
 12/14 Benyovszky Oszkár ***** válasza:
Igyál előtte egy kevés alkoholt, de csak amennyit amennyi nem káros a viselkedésedre.
2021. jún. 23. 19:38
 13/14 Pali1977 ***** válasza:
Kedves lányok, csak azt tudom tanácsolni nektek, amit azoknak a srácoknak szoktam, akik épp úgy félnek tőletek. Keresni kell a lehetőséget, h ellenkező neműekkel beszélgessen az ember, és egy idő után már nem lesztek idegesek az ellenkező neműek társaságában. Am a tánciskolát én is jó ötletnek tartom
2021. jún. 23. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Önbizalom!!!
2021. jún. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!