Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar a barátom arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátom arra kényszeríteni,hogy borotváljam le teljesen a puncimat?Azzal zsarol,hogy nem nyal ha nem csupaszítom le magam.Minden fiú ilyen?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 16:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Olvasd el te is még párszor a kérdést.
2021. jún. 13. 17:29
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem minden fiú ilyen! Vannak normálisak is! De az idősebbek/érettebbek között sokkal több olyat találsz aki szőrösen is ki fog nyalni!
2021. jún. 13. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ most milyen, nem mindegy hogy mondjuk rövidre van vágva, mert olyant én is nyaltam már. Vagy teljesen természetes, azt azért már én se.
2021. jún. 13. 18:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem minden fiú ilyen. Viszont lányok közt is vannak, akik ezt csinálják.
2021. jún. 14. 01:07
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj, de ez egyáltalán nem zsarolás, egyszerűen csak a csupasz puncit szereti és nem akar téged kinyalni szőrösen.

Ezzel az erővel te meg rá akarod erőltetni, hogy akarata ellenére a szőrös puncidat nyalja.

Nem értem, hogy most mit vagy úgy oda. Miért lenne kötelező szőrösen kinyalnia, ha számára ez nem megfelelő?

2021. jún. 14. 05:38
 16/19 acelsziv ***** válasza:
29%
Mert egy tahó aki kérés helyett követel. Rúgd ki.
2021. jún. 14. 07:00
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem zsarolás csak közli, hogy nem szeret szőrös puncit nyalni. Ha azt akarod, hogy kinyaljon borotváld le ha meg ezt a kis kérést nem tudod teljesíteni (én se szeretek szőröset nyalni mert a csiklódat nem a legélvezetesebb a sok szőr között keresgetni) akkor fogadd el, hogy nem nyal ki vagy szakíts vele ha ez se jó.
2021. jún. 14. 07:20
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Igaz én nem férfi vagyok, hanem nő, de biszexuális, és én sem nyalnék ki egy nőt szőrösen. Miért lenne ettől a pasija szemét? Szerintem a történetben ő a sajnálnivaló leginkább. Csak közölte, hogy borotválja le, mert ha nem, akkor nem nyalja ki. Teljesen korrekt.
2021. jún. 14. 13:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene olyan lány, akinek nagyon szőrös. Nyalnám!
2021. júl. 25. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!