Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes embereknek miért baj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes embereknek miért baj az, hogy én a hatalmas puha lógó melleket szeretem csak? 24/F

Figyelt kérdés
Én csak a hatalmas, puha, nagy átmérőjű barna bimbóudvarú és hatalmas mellbimbóval rendelkező lányokkal tudok komoly kapcsolatot elképzelni. Azt a barátnőmet szerettem eddig a legjobban, akinek 110D-s nagy puha lógó mellei voltak hatalmas bimbóval. Egész nap el tudok lenni az ilyen mellekkel. Egész nap tudom és imádom őket kényeztetni, imádok velük foglalkozni. Jelenleg sajnos szingli vagyok, de csak ilyen mellű nőt tudok magam mellé elképzelni. Amúgy is csak a telt, molett, túlsúlyos nők az ideáljaim.

2021. jún. 13. 10:46
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem dicsekszek vele és nem vagyok hülye ellenben veled...
2021. aug. 5. 17:00
 32/40 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen melleim vannak. De kifejezetten zavaran, ha a páromnál ez egyfajta feltétel lenne. Ha csak azért szeretne mert ilyenek a melleim, és csak így tudna komoly kapcsolatot elképzelni, akkor neki nem is én kellek hanem a melleim.
2021. aug. 6. 23:32
 33/40 A kérdező kommentje:
Szóval hol és hogyan tudnék megismerkedni telt, milett
2021. aug. 21. 16:59
 34/40 A kérdező kommentje:
Szóval hol és hogyan tudnék megismerkedni telt, molett lánnyal komoly párkapcsolat céljából?🤔
2021. aug. 21. 16:59
 35/40 A kérdező kommentje:
Na hol tudnék megismerkedni nagy puha lógó mellű lánnyal komoly kapcsolat céljából?
2021. dec. 19. 12:59
 36/40 A kérdező kommentje:
Szóval hol és hogyan tudnék?
2021. dec. 22. 16:17
 37/40 anonim ***** válasza:
60%
Vedd már észre magad ember
2021. dec. 28. 14:13
 38/40 anonim ***** válasza:
Nem baj. Nincs is jobb a hatalmas lógó csöcsöknél!
2023. okt. 27. 20:12
 39/40 anonim ***** válasza:
De miért jó ha lóg?
2023. nov. 18. 22:47
 40/40 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Idézet az egyik korábbi hozzászólásból:

"...Ha csak azért szeretne mert ilyenek a melleim, és csak így tudna komoly kapcsolatot elképzelni, akkor neki nem is én kellek hanem a melleim...."

ápr. 18. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!