Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes embereknek miért baj az, hogy én a hatalmas puha lógó melleket szeretem csak? 24/F
Figyelt kérdés
Én csak a hatalmas, puha, nagy átmérőjű barna bimbóudvarú és hatalmas mellbimbóval rendelkező lányokkal tudok komoly kapcsolatot elképzelni. Azt a barátnőmet szerettem eddig a legjobban, akinek 110D-s nagy puha lógó mellei voltak hatalmas bimbóval. Egész nap el tudok lenni az ilyen mellekkel. Egész nap tudom és imádom őket kényeztetni, imádok velük foglalkozni. Jelenleg sajnos szingli vagyok, de csak ilyen mellű nőt tudok magam mellé elképzelni. Amúgy is csak a telt, molett, túlsúlyos nők az ideáljaim.2021. jún. 13. 10:46
21/40 A kérdező kommentje:
#20 akkor minek írsz ide🤔😂🤣😅
2021. jún. 13. 13:48
22/40 anonim válasza:
Én sem értem, miért van a közbeszédben annyira lenézve az, ha valakinek lóg a melle. Én pl mindenféle cicit imádok, a kicsiket, a feszesebbeket is, de a legjobban én is a nagy, lógósabb cicikre tudok felizgulni, mert az a természetes, ha lóg. A lányok meg folyton ezen paráznak, hogy jajj, lóg a cici, miközben sokkal szexibb és természetesebb úgy az egész. Nem értem. 25f
23/40 anonim válasza:
Nekem eddig minden partnerem szerette a puha, nagy cicijeimet. Ne szégyelld az ízlésed, idiótákkal ne foglalkozz. Nem vagyunk egyformák. :)
24/40 A kérdező kommentje:
#23 nagyon nem szégyellem az ízlésemet! Sőt...
2021. jún. 13. 20:19
25/40 anonim válasza:
Nekem is az ilyen Hölgyek jönnek be,kb 100 kilótól felfele,meg hozzá kb 100/D-s cicike,de egy a lényeg számomra,hogy kizárólag természetes cicik legyenek! Az se baj,ha lógosabbak,sőt!
Na ilyen hölgyekkel én is szivesen ismerkednék!
Ha ilyen hölgy rám írna privibe,azt szivesen fogadnám! S persze szeresse a sexet is :)
40/F
26/40 A kérdező kommentje:
#25 t*karodj már innen!!! -.-
2021. jún. 22. 08:36
27/40 anonim válasza:
És ha én azt mondom, hogy nekem baj, hogy te a csapvizet szereted, akkor nem szarod le a picsába és inkább iszol ablakmosófolyadékot?
29/40 A kérdező kommentje:
Szóval miért baj valakiknek?
2021. júl. 19. 20:33
30/40 anonim válasza:
Mert hülye vagy ha ilyenekkel dicsekedsz. Senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!