Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes embereknek miért baj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes embereknek miért baj az, hogy én a hatalmas puha lógó melleket szeretem csak? 24/F

Figyelt kérdés
Én csak a hatalmas, puha, nagy átmérőjű barna bimbóudvarú és hatalmas mellbimbóval rendelkező lányokkal tudok komoly kapcsolatot elképzelni. Azt a barátnőmet szerettem eddig a legjobban, akinek 110D-s nagy puha lógó mellei voltak hatalmas bimbóval. Egész nap el tudok lenni az ilyen mellekkel. Egész nap tudom és imádom őket kényeztetni, imádok velük foglalkozni. Jelenleg sajnos szingli vagyok, de csak ilyen mellű nőt tudok magam mellé elképzelni. Amúgy is csak a telt, molett, túlsúlyos nők az ideáljaim.

2021. jún. 13. 10:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
81%

Akkor rosszul tetted fel a kérdést. Ha egy célközönség válasza érdekel, akkor kérdezz rájuk.

Mert most idegenek véleménye érdekel arról, amit te szeretsz.

2021. jún. 13. 11:27
 12/40 A kérdező kommentje:
Nem tettem fel rosszul a kérdést. Ott van az a kulcsszó, hogy főként.
2021. jún. 13. 11:33
 13/40 anonim ***** válasza:
62%

"Egyes embereknek miért baj az, hogy én a hatalmas puha lógó melleket szeretem csak? 24/F"

Itt azt kérdezted miért baj egyeseknek, hogy ezt szereted.

2021. jún. 13. 11:35
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem xarja le a haverjaid véleményét??? Küld el őket a francba, ha annyira agyatlanok, hogy a te ízlésvilágodat savazzák.
2021. jún. 13. 11:41
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. Mindenkinek más és más típusú csajok jönnek be. Akik ezzel foglalkoznak, hogy "jaj, de gáz, hogy neki ez a fajta csaj jön be...", azoknak általában még nem volt barátnőjük. Nem szabad foglalkozni mások véleményével.
2021. jún. 13. 11:41
 16/40 A kérdező kommentje:
#15 nagyon szépen köszönöm a válaszod! Jól esett!!! Volt már bombázó csajom is. Magas átlagos testalkatú. De legjobban mégis az alacsony telt 110 kilósat szerettem. És csak az olyan lányok jönnek be!!!
2021. jún. 13. 12:15
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

"10/16 A kérdező kommentje:

Főként a kérdésben említett mellű nők válaszát várnám, hogy ők mit szólnak ehhez az imádatomhoz" Aha! Akkor miért nem azt irod ki, hogy ilyen csajokkal ismerkednél? (Természetesen nem ebben a rovatban!)

2021. jún. 13. 12:52
 18/40 anonim ***** válasza:
87%
Tehát megismerkedsz egy nővel még bele is szeretsz, de ha nem az ideálodnak megfelelő a melle akkor dobod mint macskát szarni? Sose lesz így komoly kapcsolatod. Ráadásul szerintem ezzel inkább csak az exedet akarod vissza hozni h hasonlítson rá. A szerelem nem a mellen múlik. Ha neked igen remélem olyan nővel futsz össze aki meg a farkad mérete miatt nem akar veled lenni majd
2021. jún. 13. 13:16
 19/40 A kérdező kommentje:
#18 fejezd már be!!! Alapból nem ismerkedem kismellű nővel. De te már egyből kombinálsz, hogy megismerkedek 1 kismellű nővel és dobom... Na pont az ilyen kötekedő arrogáns emberek válaszára nem vagyok kíváncsi!!!
2021. jún. 13. 13:23
 20/40 anonim ***** válasza:
75%
A tényen nem változtatsz🤷‍♀️ Mi se vagyunk rád és arra h te mit szeretsz.
2021. jún. 13. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!