Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szomszéd srác arra kér,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szomszéd srác arra kér,hogy nézzétek meg egymást meztelenül,megtennétek? Nem járunk de ismerjük egymást évek óta és szimpatizálunk.Csak meg akar nézni meztelenül semmi mást(egyenlőre).Mi a véleményetek,ti belemennétek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Rólam megtudta a szomszéd fiú, (akivel barátságban is voltam) hogy naturista strandra járok a szüleimmel. Utána azzal húzta az agyam, nem mondok igazat, mert a lányok kivétel nélkül szégyellősek, tehát én sem járhatok naturistára. Kizárt, hogy meztelen mernék lenni fiú előtt. De bizonyíthatom az ellenkezőjét, ha van bátorságom meztelenül napozni vele hátul az udvaron. Persze rájöttem mire megy a heccelés, ennek ellenére beleegyeztem. Nem voltam szégyenlős, nyerni akartam a szócsatát és a hiúságomnak is jólesett a barátságon túlmutató érdeklődés. Ő abban a hitben maradt, milyen ravaszul behúzott a csőbe.
2021. jún. 21. 07:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális lány, aki nem textil-mániás.
2021. jún. 21. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát, végülis miért ne..
2021. júl. 6. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!