Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az amikor valaki elmegy egy domináns párhoz? (bdsm)
Több helyen olvastam már ezt, hogy domináns pár. Meg hogy egy párkapcsolatban mindkét tél szub és úgy oldják meg a vágyaikat, hogy elmennek egy domináns párhoz.
Egyáltalán mi az a domináns pár? Két domináns együtt van?
Én sosem csináltam ilyet és nem is hallottam róla, viszontmost hogy leírtad elgondolkodtam. Én sub vagyok alapvetően, de a hétköznapi életben domináns személyiség vagyok. Emiatt ha pl harmadiknak bevennénk egy nőt, vele szemben biztos hogy domináns lennék. Egyrészt mert nő, másrészt mert 'idegen'. Nőknek én nem tudom és akarom alárendelni magam és akárkinek nem engedem át az irányítást. Ha idegenről van szó, akkor vele inkább domináns vagyok. Gyakorlatilag csak használjuk őt, mint egy szexjátékot. Így tulajdonképpen mindketten dominánsak lennénk a harmadikkal szemben.
Persze lehet másoknál ez mást jelent:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!