Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valaki úgy domináns, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki úgy domináns, ha nincs sok pénze és nem vitte túl sokra az életben? Vagy ettől hiteltelen lesz az egész?

Figyelt kérdés
Például lehetne e bdsm kapcsolat egy jól kereső, vezető beosztású nő/vagy esetleg egy női vállalkozó és egy hétköznapi férfi közt?

2021. jún. 6. 23:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Aki elemileg domináns az nem attól az mert pénze van meg státusza. Önmaga van.
2021. jún. 6. 23:28
 2/21 A kérdező kommentje:
De egy szub fel tudna nézni egy olyan emberre, aki egy sima betanított munkás és keres kb 180 ezret?
2021. jún. 6. 23:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha van kisugárzása, értelmes, normális és "fejben" is ott van azon a szinten ahol kell akkor elméletben lehet - nem a pénz számít hanem ami belül van.

Viszont még mielőtt a BDSM-re ugranál... aztán' csajozni, nőt meghódítani tudsz? Mert ha ez nem megy, akkor az emelt szintű képességeket megkövetelő BDSM sem fog.

2021. jún. 6. 23:36
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
#2 a sub magára a jellemre néz fel, nem a bőrfotelre és pénztoronyra.
2021. jún. 6. 23:41
 5/21 anonim ***** válasza:
55%

Igen, lehet ettől még egy férfi domináns, ez nem zárja ki.

Viszont én személy szerint nem tudnék felnézni arra, aki az én intelligencia szintem ill anyagi helyzetem nem éri el. Nem tudnék alárendelődni. De ez nálam nem csak bdsm és sub vonalhoz kapcsolódik, hanem eleve olyan párt keresek, aki legalább olyan 'szinten' van mimt én. A mindennapokban ill a kommunikációban ez elég fontos számomra.

De ez nem jelenti azt, hogy más is ilyen lenne, biztos vannak sokan akiket ez nem zavarna:)

Sub N

2021. jún. 6. 23:57
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eléggé hátulról fogod meg ezt a kérdést. Először is kell egy emberi kapcsolat az egészhez. Legtöbb esetben párkapcsolat. Egy párkapcsolat dinamikáját nem feltétlenül a társadalmi státusz és a pénz határozza meg, de még nem is az intelligencia. Inkább az otthonról hozott minták és a személyek lelki működése és ezek együtt működése vagy konfrontációja.

Ahhoz hogy felvegyél egy szexuális játékhoz időlegesen bármilyen szerepet nem kell semmi más mint hogy vágyj erre és egy másik személy, aki szintén szeretné ezt veled megélni.

Az, aki a hétköznapokban vezető nem biztos hogy egy párkapcsolatban is vezetni fog vagy ágyban is dirigálni akar. Az, aki csóró miért akarna az ágyban is kiszolgáltatott lenni?

Ahhoz hogy hiteles legyél emberként kell hitelesnek lenned. Ehhez pedig nem kell pénz.

2021. jún. 7. 00:01
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem simán.Nem az anyagi helyzete meg a beosztása a döntő,(csak megálljon a saját lábán), de mindenképpen egy határozott, erős férfinak kell lennie.
2021. jún. 7. 00:02
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda kérdés ez??? Természetesen férfi is, nő is lehet domináns az egyébként társadalmi státusától, vagyonától függetlenül is. Az a lényeg, hogy megvan-e az a kisugárzása, amire a másik reagál.

Ki találta ki, hogy a pénztől "domináns" valaki??? Jahogyaszürkeötven....

2021. jún. 7. 00:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennél szerintem kicsit árnyaltabb a kép, mondom ezt szubként (nem lány vagyok). Nekem a személyiségen kívül azért az is fontos - és talán a kettő valahol összefügg - hogy hol van és hova tart az életben legyen az férfi, vagy nő. Ha épp betanított munkás akkor az, de legyen benne fejlődés iránti vágy, ahogy bennem is megvan ez. A pénz az tényleg nem számít, viszont...

Szubként azért izgatja a fantáziám az eltartott szerep úgy, hogy én közben otthon megteszek mindent az Uramnak/Úrnőmnek, hogy munka után szabadon kipihenhesse magát és levegyem a válláról a terheket. Ehhez azért pénz kell. A magas státusz is tud izgató lenni, de az se ér semmit a megfelelő személyiség nélkül

2021. jún. 7. 00:05
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm a lepontozást azért, mert leírtam a VÉLEMÉNYEM. Hozzátettem, hogy nem mindenki ilyen mimt én. Persze úgy látom sok itt a frusztrált pasas, akinek szúrja a szemét, hogy vannak elvárásaim, amit nem tudnának teljesíteni...
2021. jún. 7. 00:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!