Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valaki úgy domináns, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki úgy domináns, ha nincs sok pénze és nem vitte túl sokra az életben? Vagy ettől hiteltelen lesz az egész?

Figyelt kérdés
Például lehetne e bdsm kapcsolat egy jól kereső, vezető beosztású nő/vagy esetleg egy női vállalkozó és egy hétköznapi férfi közt?

2021. jún. 6. 23:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
#10 bocs, de igazad van vagy sem, ne legyél te se frusztrált ha valaki nem ért egyet veled - vedd úgy hogy az ő baja
2021. jún. 7. 00:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerinted egy 100 kilós favágó kint az erdőben, akkora karral mint a te lábad és olyan bozótos szakállal mint egy dzsungel, nem lehet domináns?
2021. jún. 7. 09:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Ne keverjük már a szexualitásban lévő szerepeket a valós életbeli szerepekkel.

Van egy csomó igazgató,meg politikus,magasbeosztasú ,akik dominánsak az életben.Pont éppen ezert gyakran szeretnek a szexben szubmiszívek lenni,és dominát keresnek.

2021. jún. 7. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

Ötöske-Tízeske!

A ló fülét vagy te sub! Még vitatkozni sincs kedvem, annyira tucatembernek tartalak!Ha a világképeddel valaki nem ért egyet, az hülye. Persze:-)

F, 39, dom

2021. jún. 7. 11:08
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

Az 5 ös keveri a szezont a fazonnal.

Felesleges szócséplés és másról beszélés amit előadsz.Ugyanis nem az volt a kérdés,hogy neked milyen kapcsolat nem felel meg,hanem egy meglévő kapcsolatban a domonáns szerep kötődik e társadalmi,munkahelyi vagyoni státuszhoz.

Te leírtál egy olyasmit,ami nem létező.Hisz akivel nem élnél együtt,nem is tudnál ilyen viszonyt létrehozni.

Valójában a nagy semmit adtad elő,a kérdést mellőzve.

Másrész lehet rad nem vonatkozik,de mint fentebb is többen leírták:A szexuális dominancianak nincs köze a való életben betöltött státuszhoz.

Pont.

2021. jún. 7. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szubmisszív nő vagyok, és pont ez a helyzet nálunk is a Domommal. Nincs valami kiemelkedő anyagi helyzete, de a személyisége irtóra vonzó a műveltsége, kiemelkedő intelligenciája és a domináns személyisége miatt. Mindig megremeg a lábam, ha átvált, és ő tényleg a puszta személyiségével és akaratával ural le, nem pedig a pénzzel és a jó egzisztenciával. Hogy őszinte legyek, éltem már kapcsolatban pénzes dominánssal, de valahogy mindig is egy fal volt közöttünk, és a rendes életben is alsóbbrendűnek éreztem magam, amikor vele voltam. De a jelenlegivel nincsen ilyen probléma, szóval ez nagyon sokat számít. Legalább is, nálam. Őt sokkal közelebbinek érzem így, és nem érzem azt, hogy még mindig játékban vagyunk, mikor mindennapi dolgokra kerül a sor, ezáltal sokkal jobb a kémia is.

De ezzel természetesen nem leszólni akarom azt, akinek van pénze, vagy valami, ezek csak a személyes tapasztalataim és érzéseim.

22N

2021. jún. 7. 14:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálam ez nem lenne akadály, nagyon kedvelem a domináns nőket, és oly mindegy, hogy felsővezető-, vagy gyári munkás, mert úgy gondolom, hogy minden emberben van érték.
2021. jún. 7. 19:56
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

#14 és #15: ti mégis mit olvastatok?:D nem megy a szövegértés látom

Először: válaszoltam a kérdésre, elmondtam, hogy szerintem nem függ össze a kettő, lehet valaki domináns úgy is, ha nem vagyonos a pasi. Aztán leírtam a saját álláspontom a kérdésben, mivel másokról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem a világ összes sub nőjét. Gondoltam magamról tudok mesélni, aztán a sok válaszból a kérdező leszűri a megfelelő következtetést, láthatja az arányokat, hogy kinek számít, kinek nem.

Másrészt nem hülyéztem le senkit, ezt nem tudom honnan szedted, maximum az önértékelési problémáid miatt magadra vetted és továbbgondoltad amit írtam. Ezt magadban kell rendezned. Nekem semmi bajom nincs azokkal, akik más álláspomton vannak, azzal viszont igen, ha ti nem fogadjátok el az én álláspontom és lepontozzátok a normális válaszomat. Szóval akinek itt problémája van másokkal, azok ti vagytok.

Mielőtt esztelen lepontozásba és támadásba kezdtek, nem ártana figyelmes elolvasni azt, amire reagáltok. Ha domok vagytok, akkor az ilyen viselkedés is hiteltelenné tesz ezt elárulom:)

2021. jún. 7. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:
De jo is volt meg anno 6-7 evvel ezelott a bdsm vilaga amikor meg nem arrol szolt a vita, hogy ki dom es ki nem es ki szub es ki nem.
2021. jún. 7. 20:37
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

18-as, és a többi!

Hogy ítélhetsz meg bárkit pár sor alapján? Ki vagy te, hogy olyan fogalmakat használj, mint "önértékelés" - hol látsz rá erre, továbbá amit továbbgondoltál, hol kellene magamban rendeznem?

A tesz meg az elárulom közé minimum vessző kell.

Akkor keress domot az utcán, villamoson, de ne rabold más idejét!

Nem sub vagy, hanem sértett kislány!

Nem szót, de időt sem érdemelsz!!!!

a tizennégyes

2021. jún. 7. 23:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!