Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már fizetős dominánál? Milyen volt? Van olyan hogy tényleg profin megaláz, megkínoz egy domina, vagy ez csak lightos színjáték?
Figyelt kérdés
én elmentem egyhez, még évekkel ezelőtt, de olyan volt mint egy sima prosti aki elvállal egy szerepjátékot, de azt se túl jól csinálja, max annyi különbséggel h nem lehetett szexelni vele. elég kiábrándító volt. el is ment a kedvem az egésztől, pedig régóta vágyok már arra h egy nő rendesen megalázzon, sajnos a párkapcsolataimban sem volt lehetőségem erre soha. most újra elkezdtem gondolkozni rajta h elmegyek, csak tartok tőle h megint kiábrándulok belőle.2021. máj. 30. 18:56
2/8 Bolcs_Elek válasza:
Olyan volt mint egy sima prosti.
Mivel az is volt.
3/8 A kérdező kommentje:
#2: azért ennek nem feltétlenül kéne így lennie, a thai masszázson egy szakszerű masszázst várok, a fodrásztól meg egy jó frizurát csináljon, akkor szerintem egy fizetős dominától (főleg ennyi pénzért) elvárhatnám, hogy "leápoljon" rendesen... sok helyen olvastam h remegve jönnek ki vagy elsírják magukat, vagy még olyat is aki megbánta hogy elment, annyira megalázták, na az én tapasztalatom ennek a közelébe se volt
2021. máj. 30. 20:29
4/8 anonim válasza:
Más amikor egy igazán domináns nő vesz használatba és más az amikor te elmondod valakinek az igényeidet, fizetsz és ő utána teljesíti.
5/8 A kérdező kommentje:
4: értem,bár nem értem a kettő miért nem járhat együtt. De ezekszerint jobb ha lemondok róla h fizetőshez menjek...
2021. máj. 30. 20:39
6/8 anonim válasza:
Kipróbálhatod a fizetőst de az nem lesz ugyanaz. Jobban járnál ha egy domináns barátnőt keresnél.
7/8 anonim válasza:
Én nőként találkoztam 1-2 dominával, láttam is pár megnyilvánulásukat. De végig arra gondoltam hogy én sokkal jobban csinálnám:D (úgy is hogy én sub vagyok) Annyira megjátszott volt az egész, nem voltak szenvedélyesek egyáltalán. Szóval én arra tippelnék, hogy kevés olyan van, aki valóban domina lenne, inkább csak mivel erre van nagyobb kereslet és több pénz, bevállalják a dolgot
N
8/8 anonim válasza:
Én ezért se merek elmenni. Hogy rád hangolódjon valaki, ahhoz sok órás beszélgetés kell és valósi vonzalom, máskülönben tényleg csak színészkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!