Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim a szemüvegemre akarja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim a szemüvegemre akarja engedni a spermáját.Normális dolog ez? Megengedjem? más lány megengedi ezt?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 19:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Simán, ha ez tetszik neki, akkor miért ne?
2021. jún. 10. 09:24
 22/27 anonim ***** válasza:
58%

Nem prűdségből, de az az én használati tárgyam, és úgy érezném kb, hogy lealjasítja. Tudom, hogy le lehet mosni, de a sz@rt is le lehet mosni, mégsem kenjük sehová (már a normálisak). Nekem ez az a kategória.

Vagy esetleg üljek rá valamilyen használati tárgyára én is bugyi nélkül, mikor menstruálok?

Gondolom, nem.

2021. jún. 10. 11:57
 23/27 anonim ***** válasza:
82%

22-es:

Nagyon durva, de én is pont mensis példára gondoltam amikor el akartam kezdeni ellenérvelni a "prűdségnek", de végül inkább hagytam a francba :D

Nem attól leszek prűd, hogy nem engedek mindent. Attól lesz valaki prűd, hogy nem enged semmit sem.

Már bocs mindenkitől, de ha valami olyanról van szó, ami kifejezetten drága volt ahhoz képest, hogy amikor megvettem mennyit kerestem, vagy épp zsebpénzből jött-e össze... annak bizony lesz egy másik értéke is.

2021. jún. 10. 12:07
 24/27 anonim ***** válasza:
49%

22-es!

A szarnak mi köze a szexhez? És a menstruációnak az ondóhoz?

23-as!

Mi köze a menstruációnak az ondóhoz?

2021. jún. 10. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:
67%
A testből jön ki, akàr köze van a szexhez, akár nem.
2021. jún. 10. 15:59
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

25.

Ennyi erővel a vér is.

2021. jún. 10. 16:30
 27/27 anonim ***** válasza:
73%

25!

Igen, de része a szexnek? Ha nagyon aberráltak vagytok akkor lehet, de akkor nem értem mit problémázol a szemüvegre engedésen.

2021. jún. 10. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!