Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Egy tini punci mennyire finom? Mármint nem egy 13 évesé, hanem mondjuk egy 17-19 évesé. Jó az ízvilága?
Figyelt kérdés
Persze, nyalni kell a puncit, nem harapni 😂2021. jún. 8. 17:20
3/15 anonim válasza:
Asszondja ízvilága...😂😂😂
Amúgy ez nem korfuggo, hanem szemelyfuggo!
Lol
4/15 Lazy Lover válasza:
attól függ mit eszik nyaltam keserű pinát meg jó édeset is de inkább a tudat ami jól esik hogy senki nem járt még ott :D
5/15 anonim válasza:
Hát ha abból indulok ki, hogy az én barátnőm alapvetően teljesen rendben van, de ha iszik, akkor iszonyú... Akkor szerintem ez változó. Attól függ, hogy mit eszik/iszik előtte. :)
6/15 anonim válasza:
Hát arra aztán nem vennék mérget. 17 éves barátnőmnek 6. pasija voltam
7/15 anonim válasza:
A legfinomabb! Sajnos rég volt hozzá szerencsém.
8/15 anonim válasza:
Én a száraz vörös 2001-es évjáratú pinat noir-t szeretem.
9/15 anonim válasza:
Mennyei!!!😊
Amúgy mindenkinél változik nincs olyan hogy egyforma,mert sok minden befolyásolja…
10/15 anonim válasza:
Ha tiszta ápolt akkor a legeslegjobb a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!